torsdag 13. oktober 2016

Sort ytterdør

Sort ytterdør

Byggmakker kan dører. En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye. Alle ytterdører fra Gilje er vanntette og kan monteres uten overbygg.


Sort ytterdør

Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme. Trenger du ytterdør ? Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov. Sport og fritid Terrassebord Belegningsstein, heller. Ytterdør med store glassfelt.


Mørk ytterdør med xsprosse og sidefelt. Spesialdør med to sidefløyer. Moderne og stilren ytterdør i sort utførelse og klart glass, som er bygget opp for å tåle all slags vær og vind. Kraftig, kvistfri og lamelllimt karm på hele 115mm.


Døren leveres med hengsler i 2høyde. Kommer med tettelist i både dørblad og karm (dobbel tettelist). En av våre mest solgte ytterdører i moderne design som lagerføres i tre ulike farger: sort , grå og hvit. Nå også med eultra overflate!


Raskt, enkelt og billig. Du vil finne et variert utvalg dører i forskjellige prisklasser her hos oss. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu. Alle er merket med U-verdi, som forteller hvor godt døren isolerer. Din ytterdør og entreen angir tonen for hjemmet ditt.


Sort ytterdør

Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse. Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden. Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former. Det er mye som bør vurderes når du kjøper ytterdører, ettersom ulike behov krever ulike typer dører.


Parkett og laminat til ekstra lave priser. Dobbel ytterdør med overlys. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Bredt utvalg av kvalitets produkter.


Bestill direkte i vår nettbutikk. Detaljer fra ytterdør malt i sort høyglans. Klassisk hvitmalt ytterdør med sprossede vindu, med en rekke detaljer i både dør og omramming. Som Norges største dør- og vindussenter har vi et stort utvalg av ytterdører.


Mange har vi på lager, resten bestiller eller spesialproduserer vi. På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Dette produkter er på klubbtilbud.


Sort ytterdør

Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg