fredag 14. oktober 2016

Nfc brikke

Shop de fresheste stilene og de beste merkene nå. Gratis levering verden over! Tanken er at NFC skal brukes til skanning av lesere og andre NFC -enheter ved å sveipe telefonen over enten en brikke eller en annen NFC -enhet. NFC egner seg ikke til å overføre store datamengder. Datahastigheten er nemlig ikke høyere enn litt over 4kbps.


Nfc brikke

Hei, er det noen her som bruker NFC ? Jeg har mange planer for hva jeg vil bruke det til, men vil gjerne høre deres erfaringer om hva som fungere og ikke. Har en Samsung Galaxy som det bryr dere. RFIDbutikken er en norsk nettbutikk for RFID og NFC.


Vi har stort utvalg i RFID- og NFC -brikker og -produkter. Full skreddersøm og tilpasninger etter behov. Fordi data overføres fra NFC -antennen i telefonen til en brikke maks fire centimeter unna, gjør at man har god kontroll på når funksjonen brukes. Det er en mer nøyaktig måte å overføre informasjon mellom enheter fordi du fysisk må holde telefonen inntil en leser for å kommunisere. En annen stor fordel er at NFC er en passiv teknologi.


Nfc brikke

Kan kodes for bruk på NFC kompatible enheter som feks. Nærfeltskommunikasjon anvendes primært til å dele data, parre enheter og utføre transaksjoner, for eksempel tidsmålinger. Til nå har Apple droppet NFC i sine telefoner, men det kan komme til å endre seg.


En RFID- brikke er en liten brikke som kan festes til eller bygges inn i et produkt, et dyr eller en person. RFID-brikker inneholder antenner som gjør dem i stand til å motta og svare på radiofrekvenssignaler fra en RFID-sender. RFID- og NFC-brikke i nøkkelringformat av typen Mifare Classic 1KB. NFC -brikker som plasseres på metall-overflater vil få sine radiosignaler forstyrret dersom det ikke tas forhåndsregeler i form av plassering av et anti-metall-lag mellom brikker og metalloverflaten. Frekvensbånd: 1MHz.


Nfc brikke

Programmeres med NFC -app på mobilen eller med RFID-leser. Sammenlignet med andre RFID-frekvenser, har NFC fordelen av å være lesbar med en NFC -aktivert smarttelefon. Pr dato gjelder dette kun Android-basert enheter. Ny versjon av DFØ-app blir lansert 26.


Denne kommunikasjonen gjør NFC -teknologien ulik teknologien som f. NFC er ganske nytt, og det er få mobiltelefoner som har denne brikken enn så lenge. Når bilen din passerer en bomstasjon leses brikken på stor avstand og i høy fart. En PASSIV brikke har IKKE batteri må tilføres energi fra en antenne som fanger den opp i synsfeltet. Når en passiv RFID brikke oppdages i antennens synsfelt, tilføres den nok energi til at den kan svare eller avgi identiteten sin.


RFID-brikker gjør det mulig å identifisere både mennesker og varer på avstan men teknologien er sårbar for angrep fra folk med onde hensikter. NFC som en brikke som Sim Kort som kan legge inne på mobilen ? SAMSUNG galagxy Sdenne versjeonen har ikke det ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg