mandag 19. september 2016

Forhekk sau

Sjekk ut forhekk sau. Den sikreste modellen for sauer med horn. På lager Gratis frakt på alle. Rambo forhekk for sau 3x 150. Galvanisert forhekk med tak.

Forhekk for sau er m bred og meter lang. Kan også leveres med hjul, drag og tak. Hele langsidene kan åpnes slik at man kan legge inn rundballer.


Fôrhekken er formet for å redusere forekomster hodeskader på buskapen, og har en hengslet port i den ene enden for enkel påfylling. Hekken har vertikale stolper med ca 2mm avstand. Alltid friskt for som ligger beskyttet. Egnet for mindre rundballer m.

Fester for hullbom e. Ta kontakt på e-post med ditt postnr for tilbud levert hjem til deg. En fleksibel løsning hvor man kan flytte frontene inn etter hvert som sauene eter på rundballen. Sørbøen Landbruksprodukter har 40-års erfaring med produksjon av utstyr til norske fjøs.


Gullsøya forhekk skrå eteplasser med skråstilte spiler. Me er spesialiserte på innendørsmekanisering til sau og geit. Våre produkt er solide og holdbare, laga for å tåle tøffe miljø! Me leverer over heile landet.


Tak til fôrhekk for sau. Løftebøyle er ekstrautstyr. Fôrribbene er skråstilte, slik at fôrhekken også er egnet for lam. De kan spise over sargen, samtidig som det blir vanskeligere for dem å krype inn i høyhekken. IAE Fôrhekk til sau.


Varmgalvanisert forhekk til sau. Den kan brukast både til tre- og stålinnreiing.

Velegnet til små høyballer eller løst høy. Med dette produktet kan ein fore ein gong pr døgn, og sauene er likevel garantert ferskt for. Bonden forar som vanleg ein gong, og i tillegg fyller han opp forhekken med ekstra måltid.


Forsøk med sau viser at fôrkvalitet og mengde påvirker fôrsølet. Det er fôrkvalitet og mengde som har mest å si for fôrsøl, ikke hvilken type fôrhekk du bruker. En rasjonell fôrtildeling er viktig i et sauefjøs, både for deg som driver og ikke minst dyra. Vi har laget våre løsninger med tanke på at dyra skal f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg