torsdag 15. september 2016

Jotun optiwhite test

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun optiwhite test

OPTIMAL OptiWhite er selve løsningen på dette problemet. Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger og det blir enklere å oppnå drømmen om et hvitt og perfekt hus. Den har ekstremt lavt skittopptak. Alle Jotun eksteriørprodukter testes under ekstreme forhold før de godkjennes og lanseres i markedet. Jotun har Nord-Europas største forskningslaboratorium for maling.


Her jobber vi kontinuerlig og målrettet med innovasjon og produktutvikling for hele tiden å kunne tilby den beste beskyttelsen for ditt hus. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Spesialmaling for hvite hus.


Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge. Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme? Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. TO ÅR MED TEST : Miljøsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort.


Folksams malingsekspert Stefan Hjort i rapporten. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Jotun optiwhite test

Bevarer hvitfargen lenger. Optimal Optiwhite har ekstremt lavt skittopptak og hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten. Beckers, som altså fikk to av sine malinger vurdert som Godt valg, fikk også fire maling-varianter i klassen Anbefales ikke. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester. TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort.


Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. Malingen har lavt skittopptak og hindrer at smuss og. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Husmalingen har ekstremt lavt skittopptak og er svært effektiv mot svertesopp. Hver enkelt hvitnyanse er nøye utviklet for Optimal OptiWhite og testet i vårt laboratorium.


Jotun optiwhite test

Med våre avanserte analyser kan jeg derfor garantere deg at både fargen og malingen tåler påkjenningen fra det norske klimaet. Når du velger en farge fra Jotun , blandet i et Jotun -produkt, får du en estetisk vakker og varig farge. Maling kan kun kjøpes lokalt i våre butikker.


Store og kjente produsenter på det norske markedet, som Jotun , Gjöco, Nordsjö og Flügger, inngikk i testen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg