mandag 26. september 2016

Autoglym felgrens

Produktet kommer i sprayboks som gjør behandlingen svært enkel. Moussen er pH-nøytral og sørger for sikker bruk på alle felger. Når middlet sprayes på felgen begynner det å ekspandere og kommer dermed til på vanskelige steder.


Autoglym felgrens

Gjør felgene skinnende rene. Brukes kun på lakkert aluminium, plast eller lakkerte overflater. Du bør alltid unngå å bruke denne på delte felgene eller på varme overflater. Med en god felgrens får du ikke bare et skinnende resultat, du får også en langtidsvirkende og beskyttende finish som styrker felgene dine mot nye turer på veien. Den har fått mye bra kritikker på engelske forum, så tenkte denne også skulle få en sjanse til å vise hva den duger til.


Syreholdig felgrens som raskt løser opp bremsestøv, salt, trafikkfilm, fett, overflaterust og smuss. Slik pynter du bilen til jul! Felgrengjøring i mousseform på sprayboks. AUTOGLYM FELGRENS MOUSSE.


Vi forstår gleden av å ta et skritt tilbake for å beundre en dyptgående høyglansfinish. Legg til sammenligning. Det er derfor Ultra High Definition Wax kombinerer de beste ingrediensene, inkludert karnauba, for å ta showroom-glans videre til et helt nytt nivå. Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie.


Norges eneste nettbutikk med alle de beste bilpleieproduktene samlet. Vi bruker kun de beste kvalitetsproduktene for bilene. Autoglym Instant tyre dressing 5ml.


Autoglym felgrens

Se utvalget i dekk og felgrenseprodukter her. Du kan ikke si bilen din er skinnende ren før du også har helt rene, skinnende felger. Med kvalitetsprodukter blir felger og dekk som nye. Ta vare på bilen din med produkter fra bilpleiemarked.


På tide med litt ekstra stell av bilen? Hva er det du trenger for å ta best mulig vare på bilen din? Det er mange grunner til at det er viktig å avfette. Clean Wheels er en syrebasert felgrens som raskt fjerner bremsestøv, korrosjon og trafikkfilm. Innvendige tekstiler blir beskyttet mot søl og varige flekker, og rutene får god vannavrenning, noe som gir god sikt og økt trafikksikkerhet.


Autoglym felgrens

CUSTOM WHEEL CLEANER. Skader ikke felger, hjulbolter eller bremsecalipere. Det skummer så det henger lenge på overflaten.


Mange har fått øynene opp for hvordan skum gjør bilvask enkelt, så hvorfor ikke lage en felgrens som skummer? Denne felgrensen er både enkel i bruk, fasinerende og effektiv. Wheel Cleaning Mousse er en revolusjonerende felgrens som du enkelt sprayer over hele felgen. Budsjett vaskepakke gir deg hele liter med Glosser bilshampo som også inneholder ekte carnaubavoks. Med i pakken får du også den meget effektive Turtle Wax Redline Wheel Cleaner som er en ufarlig syrefri felgrens.


Autoglym felgrens

Som tittelen sier, er jeg ute etter en god og sterk syrebasert felgrens. Har noen felger med godt inngrodde flekker som jeg ikke får bort med annen avfetting. Gjerne ute etter en felgrens som kan kjøpes i butikker, men kan også handle på nett.


Etter en oppfordring fra Bjorke så legger jeg ut denne også. Syrefrie felgrenser er vel det absolutt beste for hjulene og da kan det jo være greit å få med hva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg