mandag 12. september 2016

Betongmaling bad

Betongmaling bad

Drømmer du om vegger med en røff betonglook? Malingen kan benyttes på vegger av. Kjøkken, bad og garderobe. Realiser kjøkkendrømmen.


Betongmaling Heydi betonglook 2kg lava 42- per spa Kjøp. Kalkmaling blir stadig mer pop! Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker. Ved bruk på bad skal det være fullverdig membran bak. Jeg hører at betongmaling er ideelt til bruk på gulv på bad , eller våtrom som det ofte blir kalt.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. I tørre soner går det utmerket å male inne på bad med vanlig interiørmaling. I våtsone, altså det området som utsettes for direkte vannsprut, bør det imidlertid være produkter som tåler fukt, forteller Per Lund Nilsen ved teknisk service i Scanox til Ifi.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Legg til i innkjøpslisten. Se alle relaterte produkter. Bad - og kjøkkenmaling.


Ikke gå glipp av gode tilbud! Showroom- bad er gjerne slik, men vi var usikre på om det gikk an å få det sånn, blant annet med tanke på strenge regler i Norge. Etter mye leting fant jeg frem til et firma i Nydalen i Oslo (Dekorhuset.no) som selger forskjellige typer marmor – og sementprodukter som viser seg å passe perfekt for blant annet overflater på bad. Men selv om du gremmes over tidligere tiårs dårlige smak er det ikke sikkert at du trenger å gå løs på.


Med kalkmalingen Fresco kan du selv male en vegg som ser ut som betong. Fremgangsmåten er overraskende morsom og fort gjort. Det er nå mer enn fem år siden vi malte to bad og et vaskerom, og selv om de som solgte malingen var usikre på resultatet, så valgte vi å gi det en sjanse.


Alternativet var å pusse opp alle tre rom til flere hundretusen kroner, det var derfor verdt å gi det et forsøk. Et enormt utvalg av fargetoner og strukturer gjør at veggmaling på kjøkken og bad blir mer og mer vanlig. Epoxy i industrien kan skape kronisk sykdom.


Halvblank spesialmaling for mur- og betonggulv i tørre rom. Men hvor farlig er det å male sitt eget kjellergulv med epoxymaling? Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Mega stort utvalg av badekar.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Einfach Online Shoppen bei Wayfair. Gutschein bei Anmeldung!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg