tirsdag 13. september 2016

Kähler lysestager sølv

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Elegant og nordisk keramik fra Kähler.


Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her.

Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene. Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. Kähler Omaggio Lysestake Sølvfargede striper. We use cookies to provide the best experience on our website. By using our website, you accept the use of our cookies.


Levering 5-hverdage. Alle Kählers lysestager følger den keramiske tanke og er glaserede til deres flotte farve.

Du kan derfor finde en eller flere lysestager der opfylder netop dine ønsker. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. Få en deilig jul med de vakre julenyhetene i porselen fra Kähler.


Med håndmalte sølvstriper i samme klassiske design som resten av Omaggio-serien fra Kähler. La den største Omaggio-lysestaken med håndmalte sølvstriper stå alene eller som del av et lite miljø med andre fine lysestaker. Se ønskelisten her Your wishlist is full. De slanke Omaggio lysestakene lyser opp på vidunderlig dekorativt vis og glitrer om kapp med den klare stjernehimmelen på mørke vinterkvelder.


Residence all the time becomes the future of all people. They assume that it is one of the most vital property in their life. Velger du servicepakke som. Ikke på lager online.


Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler.


Vasen passer til alle typer innredning og hjem, uansett størrelse.

De to materialene, sølv og keramikk, er en perfekt match og samtidig to av dagens mest populære materialer. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. CANDELINA Lysestager , KÄHLER , Helt nye og ubrugte lysestager fra KÄHLER Kommer i den originale emballage. CANDELINA lysestagerne spreder genkendelig glæde med et formsprog taget direkte fra en række af Nordens mest velkendte og traditionelle julemotiver. Det resulterer i spirende ny keramik, der med sit tidsløse formsprog appellerer bredt, men tolkes individuelt.


Hvis du læste indledningen til denne artikel, vil du vide, at vi lovede at henvise til en forhandler med gode tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg