onsdag 28. september 2016

Søstrene grene produkter

Søstrene grene produkter

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Søstrene Grenes vidunderlige sortiment. Variety is the spice of life,” as Anna says, although some items are included in the permanent product range.


Søstrene grene produkter

Derfor jobber vi for å forbedre opplevelsen for våre brukere når dere besøker oss på våre sosiale medier og på vårt nettsted. Butikken mottar hver uke en mengde nye produkter , hvorav mange kun selges i en kortere periode. Prisene holdes alltid på et rimelig nivå ved hjelp av direkte kjøp hos produsentene i store mengder og moderne logistikk.


Produktene selges således alltid til konkurransedyktige priser. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Anna elsker at esken er laget i bokform. Bokformet eske med vannfarge-effekt.


Clara liker godt det nordiske uttrykket i designet – og naturligvis prisen. Fåes i flere størrelser Pris pr. Butikkene mottar hver uke en mengde nye produkter , hvorav mange kun selges i en kortere periode. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Likeledes informerer søstrene om spennende, nye produkter og besvarer alle henvendelser med stor flid.


Hver dag deler Anna og Clara bilder av sine spesielt utvalgte produktnyheter. Vi anbefaler dog at gå på opdagelse i selve kataloget ved at læse det online. Han understreker dog at den nye nettbutikken ikke skal gå på bekostning av deres ambisjoner for fysiske butikker, som det i dag er 2av.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Et fint, lite broderiprosjekt til store og små, smiler Anna. Shopping og detaljhandel. Altid høj funktionalitet, kvalitet og unikke designs.


The wonderful world of Anna and Clara. This is the place where you will receive creative DIY inspiration and home styling. Lampen kan forårsake en kortslutning når den kobles til strømnettet. Det er risiko for elektrisk støt.


Søstrene grene produkter

Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Forandring fryder, som Clara sier, selv om det også føres produkter i et fast. Til gjengjeld har vi nye produkter i butikken hver uke innen interiør og bolig, lek og moro, fest og feiring, hobby og håndarbei kjøkken og matlaging, i tillegg til en mengde spennende, praktiske og dekorative ting du ikke visste at du trengte. Vi har få faste faste varer, unntakene er mat, stearinlys, servietter og ikke minst kunstmateriell. Du vet aldri hva du finner i butikken da produkttilbudet er i stadig endring.


Det finns även produkter inför skolstart och till kontoret samt till helgens fester och hemmaprojekt. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


I seneste regnskabsår havde virksomheden en omsætning på knap 9millioner kroner, hvor overskuddet var mere end fordoblet til 7millioner kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg