torsdag 8. september 2016

Lothe farmen

Lothe farmen

Realityserien har satt sesongrekord med 1. For Petterson er nemlig konkurranse-biten det kjedeligste med hele programmet. LOTHEPUS ORGINAL FARMEN. Lothe liker funksjonelle strikkeplagg med praktiske detaljer. Plagg som er perfekt for alle som elsker jakt, fiske og friluftsliv. Eller for folk som jobber på land eller på sjøen.


DaleGarns dyktige produktutvikler, Bente Røvik, har æren for det flotte designet – og Lothe -mamma strikket vidunderet på fem dager! At jeg ikke får opprettholdt normal hygiene. I hver uke må to utvalgte deltakere kjempe en duell der den tapende part må forlate farmen.


Lothe står oppført med en formue på millioner kroner. Farmen blir også rehab fra alkohol og damer. Kjendis- Lothe var jeg ikke interessert i. Men når han begynte å fortelle historier, ble jeg nysgjerrig. Nå vet alle at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten.


Lothe farmen

Her skal de overleve ved å samarbeide så godt som mulig. Leif-Einar Lothe , alias Lothepus, holdt ut alle de seks ukene på gården i Telemark sist sommer. Jeg måtte finne mannen bak Lothepus.


To utrolig ulike karer – den røffe, hardbarka Leif Einar Lothe , Lothepus, og den velpolerte, forfengelige bygutten Petter Pilgaard. Jeg holdt på å ryke ut mange ganger, men det gikk til slutt. Jeg har kjempet for det, det er helt sikkert.


Lothe farmen

Det har vært en kamp! Nå må jeg ha meg en dusj, jeg har ikke badet på tre-fire uker, sa Lothe til TV rett etter seieren. Biografien om livet til Lothepus ute no! Oppskriften er gratis, og du finner den her. Garnet til lua fås kjøpt hos Dale Garns forhandlere, for eksempel hos Adlibris.


Men han er også med i dokumentarserien Fjorden Cowboys, der vi følgjer han og Joar Førde, to hardhausar frå Sørfjorden i Hardanger. De to har vært sammen i mer enn år. De har til sammen seks barn, og hun holdt fortet hjemme i Odda mens Lothepus var med på konkurransen.


Du hører ordet kreft og tenker automatisk på døden. Han er entreprenør for eget firma (Lothepus). Hardhausen frå Odda i Hardanger, med cowboyhatt og røyk i kjeften, er eit fenomen ingen kan vere likegyldig til. Og han får støtte av. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.


Alle vet at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten. Lothepus liker funksjonelle strikkeplagg med praktiske detaljer. Derfor blir utspillet lagt merke til.


Lothe viser til flere personlige opplevelser med jødehets i leserinnlegget sitt. En gang da han var på quiz valgte et av lagene å kalle seg for “Judenschwein”. Målet er mørkt og dialekten tjukk. For mange er han selve symbolet på Sørfjorden – stedet Gud glemte, ifølge lokalbefolkningen. Mellom bratte fjell har syntesen av bugnende fruktgårder og skitten industri avfødt en livsgla grovkornet machokultur.


Leif Einar Lothepus Lothe (48) Eier av Hardanger Eiendom og Prosjekt Utvikling as. Blant de aller mest profilerte deltakerne på gården, finner vi Leif Einar Lothe , bedre kjent som Lothepus fra Fjorden Cowboys. Han utmerket seg fra starten av, og ble blant annet den første storbonden på gården.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg