tirsdag 27. september 2016

Passepartout europris

Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme. Ta vare på de gode minnene! Europris har bare én pris: den billigste. Det viktigste for deg er tross alt hva du betaler for varen.


Søk om å handle på kreditt og gjør handleturen enkel! Passepartout til rammer og posters. Våre passepartouts er av høy kvalitet, syrefrie og finnes i ulike farger og størrelser. Vi har lysegrå, hvite og svarte passepartouts , alle med hvit kjerne. De hvite er kritthvite og alle fargene finnes til rammer i størrelse 21x3 30x4 40x5 50x7 61xog 70x100cm.


Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant. Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. Klassisk treramme i flere ulike størrelser.


Passepartout europris

Rammer og fotorammer. Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse. Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm. Den hvite fargen er kritthvit. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Panduro bruker cookies for at du skal få best mulig opplevelse av vår nettside.


Passepartout europris

Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester regner vi med at du godkjenner bruken av. Kombiner plakatene og rammene dine slik at de matcher både hverandre og resten av interiøret, eller velg en helt annen stil på rammen for å bryte opp og skape fine kontraster. For ekstra stilpoeng kan du kjøpe en passepartout som både fremhever motivet og beskytter plakaten din. Kjøp bilderammer her til innramming. Stort utvalg fotorammer.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Disse prisgunstige rammene er av høy kvalitet, og de har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere. Vi tilbyr også passepartouts i 50xsom elegant rammer inn et motiv og passer i rammene våre med samme mål.


Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Våre rammer finnes i et bredt utvalg av farger, stiler og materialer. Tenk på hvilken bredde du vil ha på listen, og om du vil ha passepartout eller ikke.


Dette er detaljer som utgjør en stor forskjell. Det er med rammer som med all innredning: Det finnes ikke noe som er riktig eller feil. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.


Passepartout europris

Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg