fredag 16. september 2016

Hvordan ramme inn lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Skap dit eget Lerretsbilde online.


Besøk oss i dag og bli inspirert!

Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Søk Ramme Inn Lerret.


De fleste typer glass inneholder flere ting som over tid vil skade bildet, og det er derfor viktig med en kartong som skaper avstand mellom glasset og bildet. Montering et lerret i en ramme er kan beskytte kunstverk, mens forbedre den generelle estetikken i stykket. Montering kan du også vise lerretet på veggen, om du vil vise frem for potensielle kjøpere eller til å dekorere et boareal.


Kilerammer og lerret.

Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Nå har det seg sånn at lerrettene jeg kjøpte kostet kr 15- totalt via eBay, og dessverre var det uten rammer. Derav blir det i dyreste laget å betale kr 1. Hvis noen vet av et billigere alternativ - rop ut! Har kjøpt et oljemaleri på lerret (uten treramme bak), hvordan ramme inn dette?


Vil ikke ha glass forann? Du kan velge mellom 2:format, 3:format, kvadratiske formater, panoramaformater og rammeformater. Du har også muligheten til å velge flerdelt format i forskjellige størrelser til ditt bilde på lerret.


Avhengig av hvilket format du velger kan du også bestemme om ditt foto på lerret skal rammes inn og eventuelt hvordan. Et utvalg av våre mest populære rammelister. Vi gjør oppmerksom på at vi har et langt større utvalg rammer i vår fysiske butikk, både når det gjelder farger og fasonger.


Lurer du på pris på innramming? Ta kontakt med oss for et uforpliktet tilbud! Enkel innføring i hvordan jobben gjøres.

Sett først blindrammen sammen. Det er viktig at alle fire hjørner er i vinkel. Ved ekstra store lerret setter man inn tverrtre. Der er det også en enkel innføring i hvordan. Har også noen ganger vært innom og rammet inn og da tar de for å strekke lerret.


Med en stilig ramme blir det ekstra elegant. Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy. Lær hvordan du enkelt kan maskere bilder ved å slippe dem inn i rammer. Opprett rammer ved hjelp av Ramme -verktøyet.


Konverter en hvilken som helst form eller tekst til en ramme. Merk og transformer en ramme eller bildet i den. Erstatt bildet i en ramme med et annet bilde. Jeg får mange spørsmål om innramming og hvilke rammer som passer til bildene.


For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne rammer som passer har jeg laget alle bildene i standardformater. Størrelsene som går igjen er stort sett A 40x5 50xog 70x1cm. Noen butikker selger rammer med passepartout, andre selger dem uten. Store og små lerretsbilder - uten synlig ramme.


Uten synlig ramme er fokuset kun på bildet og det blir enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret. Du kan bestille alle bildene våre som store lerret -veggbilder, i en rekke størrelser, helt opp til 2×meter. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. En rekke lerret har også en mørk ramme rundt området hvor det er tenkt å vises bilde, også dette for å forbedre konstrasten. Prisene på lerret varierer fra noen få tusenlapper til over 40.


Nå har jeg søkt i timesvis på nettet for å finne ut hvordan folk gjør det med å sende malerier (bilder generelt) på blindrammer uten å finne gode svar. Så jeg spør nå direkte til den kilden jeg vet har svar:) Hvordan gjør dere det med emballasje og forsendelse for å sikre at varen kommer frem til kunde i god behold? Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Hvis du ville ha tips om hvordan lage selve blindramma så vil det være komplisert å få til de spesielle sporene i endene (hjørnene) hvor det også skal være plass til kilene.


Da tror jeg du må ha finsnekkerkompetanse og tilhørende trebeardingsmaskiner langt over gjennomsnittet (noe jeg ikke har). Ref bildet av fresemaskinen i linken over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg