onsdag 28. september 2016

Interform boblebad

Interform boblebad

Kom og prøvebad hos oss. Opplev den unike massasjen. Handla fraktfritt på Bygghjemme. Stort sortiment till bra priser! Finn et boblebad som passer for deg her! Kjøp boblebad hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Bad i vellvære For noen er badekaret en kilde til ro og egentid. Andre bruker karbad som lindrende behandling. For de minste er badekaret synonymt med fry lek og.


Ergonomisk liggeende i begge sidene av karet. Bredt utvalg Boblebad , gode priser og rask levering! Med plassbesparende ytre mål og maksimal utnyttelse av massasjekarets innside, er dette den perfekte spaopplevelsen for hele familien. Interform Loke boblebad er den lille gigant.


Interform boblebad

Dette er norsk håndverk på sitt beste. Sun Wac Sun Wac er velegnet til desinfeksjon av moderne boblebad med innebygget rensesystem og til manuell rensing. Massasjekaret har rikelig med luft- og vanndyser som sammen løser opp stive og ømme muskler, samt masserer fotsåler, nakke, rygg og resten av kroppen. Intensiteten og kraften i dysene justerer du enkelt selv. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste.


Karet rommer greit voksne og har idividuel luft og regulerbar vann massasje samt innebygget lys. Utførelsen på kontrollpanel, lys, dyser samt bunnventil er av svært god kvallitet. Du finner alle typer badekar hos oss i mange former, og vi har et stort utvalg av badekar for innbygging og frittstående badekar, med og uten løveføtter.


Interform boblebad

Skal du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen kan du se på våre spadash;badekar, Jacuzzi, boblebad og massasjebad for innendørs eller utendørs bruk. Vi har alternativer som virker med hvilken som helst baderomstørrelse eller konfigurasjon, Vi har også badekar som utfører spesifikke funksjoner som gjør det enkelt å komme inn og ut, eller boblebad som gir en spa-lignende opplevelse. Når du skal ha et badekar har du mange valgmuligheter.


Badekar eller boblebad ? Se vår nettbutikk og sjekk ut vårt store og spennende utvalg! Mange størrelser og utforminger! Vi leverer raskt og enkelt over hele landet! Hvorfor velge Hurricane?


Interform boblebad

Hurricane SpaBad er verdens eneste bakteriefrie massasjekar, helt uten klor og kjemikalier, med vårt patenterte NonBac-system. Frister det med et boblebad hjemme i ditt eget hus? Med vårt utvalg og gode priser, kan du ha det hver dag! Selv våre rimeligste massasjebad har integrert luftfordeler, ryggstøtte og luftdyser med forvarme.


Kvalitet til en god pris - et enkelt valg. Om du skal bygge nytt, eller renovere et gammelt ba er det viktig å finne en løsning som passer til ditt bad og dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg