mandag 12. september 2016

Fargevelger strikk

Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Fargevelger for strikking Skap din egen, unike fargekombinasjon! I fargevelgeren for strikking kan du enkelt eksperimentere med ulike fargekombinasjoner på din strikkegenser eller kofte. Prøv deg frem med ulike farger og se direkte hvordan koften eller strikkegenseren ville sett ut i valgte fargekombinasjon.


Strikk rett i masken under den som er på pinnen Se mer. Man kommer helt i forårsstemning af denne søde,. Hei og velkommen til Strikkelilly, din garn og broderi butikk på Bjølsen. MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Den er nesten ferdig, mangler strikk i livet og kant nede. Kviletida benyttes på sofaen med Jotuns fargevelger. Med våre smarte lue-kits får du alt du behøver for å strikke en trendriktig duskelue.


Vi vet ikke kjønn, ville ha en kjønnsnøytral farge, jeg strikker vognteppe i petroltoner og det ser veldig fint ut sammen med brunt. PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull, mykt og behagelig. Spesielt velegnet til å. AnonymBruker skrev: Det er han jeg har endt opp med.


Jeg er ikke særlig pen så jeg har bare tatt det jeg har fått. Se hvordan farger passer sammen før du strikker Marius, Nancy eller Fanakofte ved hjelp av denne fargevelgeren. Hjelp til å finne farger og garn – strikkefarger strikkefarger. Automatisk fargevelger til Nancy, Marius og Fana. Denne siden må jeg jo bare skrive litt om, det er en helt enkel side hvor en kan velge farger til.


StrikkeBea lager håndlaga produkter i strikking, toving, nålefilting og hekling. Jeg lager også mønster som selges på Ravelry og Strikkoteket. Få inspirasjon til å strikke - til Europriser! Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig.


Og svaret er at oppskriften finnes i Sandnes Garns hefte Tema Norske Ikoner. Her får man også oppskrift på Nancy-genseren, og en rekke andre ikoniske kofter og. Nancykofta i tynn merinoull er ferdig, og her er resultatet! Jeg har tidligere strikket denne populære kofta i to andre varianter. Kofta som er inspirert av kofta.


Strikk inn trådenden ca 4-masker og etterpå kan du klippe av resten av. Det var veldig rart å strikke med ull og to tråder igjen. Tenk så enkelt, hvis det hadde vært en automatisk fargevelger som gjorde slik at resultatet garantert ble bra. Dessverre er det slik at fargevalg. Har rødt hår og tviler veldig på fargekombinasjoner.


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Gå deretter over på rapporten med kants stjernene. Dette er en myk og deilig genser til julefeiringen.


Genseren er strikket rundt, nedenfra og opp, bol og ermer hver for seg. Ermehullene er klippet opp, og ermene sydd i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg