fredag 16. september 2016

Farge ettervekst ombre

Vil du unngå tydelig ettervekst ? Fordelen med balayage er at etterveksten ikke vil vises markant når håret begynner å vokse ut, takket være de jevne overgangene. Våre lærlinger klipper og farger til rabatterte priser. De er under opplæring og det kan ikke forventes samme resultat som hos en faglært frisør.


Ombre betyr skygge på fransk, og er blitt betegnelsen på mørk ettervekst og lyse tupper innenfor hårmote. Ombre har lenge vært svært populært i modellverdenen, og har de siste årene også blitt en vinner for dem utenfor catwalken.

En tommelfingerregel er å gjøre tuppene tre toner lysere enn din egen farge. For noen år siden skylte en bølge ved navn ombré over det ganske lan og alle skulle plutselig til frisøren for å farge på seg ettervekst. Bruntoner fra røttene som strakk seg ned til rett over øret, og platinablond nederst var toneangivende for unge jenter. Forskjellen fra da til nå er at etterveksten faktisk skal være naturlig.


Men ettersom man ikke behøver å behandle håret like ofte, kan man spare igjen på noen frisørbesøk, og håret blir heller ikke like slitt. Behandlingen til ELLE var sponset av Gevir. Colorista er en hårfargeserie utviklet for å matche din personlighet. Velg blant flere forskjellige spennende farger , i ulike toner, og med ulik grad av varighet.


Bruk den medfølgende DIY-børsten til å gre inn en pen, gradvis overgang fra mørke lengder til lyse spisser.

Skap dine egen personlige Ombré-look med Colorista Ombré! For best resultat, bør du være flink og kure håret før farging. Slitt hår trekker til seg veldig mye mer farge enn sunt hår, forklarer Fisher. Ikke farge hele håret: - Skal du farge ettervekst hjemme, ikke ta hele håret. Det holder ofte å ta overhåret, det er gjerne ikke nødvendig å ta underhåret, sier Fisher.


Du farger lengder og spisser selv om det kun er ettervekst som trenger farge. Du tenker ikke på forpigmentering når du skal farge fra lyst til mørkt. Forpigmentering betyr at du først må farge håret i én grunnfarge, og deretter legge den ønskelige fargen over denne slik at du unngår at håret blir oransje, ujevn eller misfarget. Flere hundre kroner i forskjell.


Her får du billigst og dyrest frisørtime. Vi har sjekket prisene hos et utvalg frisører i Stavanger og Sandnes. Hvilken farge er Ombre Hair?


Ombre hår har en særegen farge mønster som er mørk nær hodebunnen og lyse lenger ned hårets lengde. Den mørke basen vanligvis varierer fra medium brun til svart. Ombre -hår kan også skifte fra én farge ved røttene, til en helt annen farge i tuppene. Det er den myke graderingen av farger som gir ombre -hår. Farge ettervekst ombre Dårlig hårdag?


Moten med to-toner har gjort mørk ettervekst akseptabelt.

Dette Ombre opprettet for kreative personer som kan skryte av den rikdom av fargen på håret. Endre skyggen av basal-området, og la resten av håret i naturlige farger. Andre navn — Ombre inn i tre soner. Godt fornøyd med den måten å gjøre det på. Kanskje du kunne prøvd det?


Når du nevner glans, frisøren min pleier å blande hårfargen med såkalt klarfarge (?). Slik farger du etterveksten hjemme Å lykkes med farging av ettervekst krever trening. VG-journalist Ingvill Dybfest Dahl har farget den hjemme i mange år, og her får du hennes beste tips.


Det er spesielt viktig for deg som farger røttene mørkere. Et annet triks for at denne looken skal se mest mulig fresh ut, er å passe på at resten av looken din er frisk og ren. Solbrun hud og litt frisk farge i kinnene og på leppene hjelper veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg