fredag 23. september 2016

Garderobeløsninger under trapp

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Kommode opp til rabatt. Få inspirasjon til garderobeløsning som fungerer for deg. Velg stil og farge her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Gjestetoalett under trappen. Praktisk lesekrok med god belysning fra vindu. En praktisk arbeidsplass.


Under trappen kan du lagre høstens ved. La barna få sin egen boltreplass under trappen. Vi er normalt inne 2-timer pr garderobe, og når vi forlater plassen er det klart til bruk. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt.


Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. For hvordan bygger man skap under trappen ? Og er det mulig å få til uten å bli loppet for pæng? Her viser jeg deg hvordan du enkelt kan bygge et kjempeflott skap under trappen din.


Thomas Olavessen er salgskonsulent på Montér i Tønsberg, som selger garderobeløsninger for mellom tre og en halv til fire millioner årlig. Vi har nå åpen trapp med ganske stor roteplass under. Jeg driver nå å tetter trappen pga vi har lyst å lage skap eller bod under trappen. Her kan du sette sammen hytten ved å klikke på de ulike valgene under.


Garderobeløsninger under trapp

Eksklusiv garderobeløsning, bygget under trapp. Plassen under en trapp er opplagt til oppbevaring, men det kan være vanskelig å finne en optimal løsning. I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer. Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut.


God utnyttelse av rommet. Innebygdt skap som er tilpassa til under trappa. Bilder før nytt skap under trapp. Mer ryddig og bedre utnyttelse av plassen under trappa. Lyslist med spotter foran skapet.


Garderobeløsninger under trapp

Bade roms innredning, designet etter kundens ønsker. Nydelig vugge til den nyfødte. Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring.


Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater. Hos Norema får du alle våre kjøkkenmodeller som garderobeløsninger hvor de fleste løsningene kan kombineres med hverandre. Vi har flere ulike fronter og håndtak å velge mellom, og p rikken over i-en får du ved å felle inn LED-belysning i. Setter du skapet på hjul kan man jo også bruke plassen under der igjen, forklarer interiøreksperten. Men hvis du, som jeg, skal bruke plassen under trappen til arbeidsplass, anbefaler jeg at det er tette trinn i trappen.


Garderobeløsninger under trapp

Ellers blir det mye støv. Skreddersy garderoben til din personlighet og dine behov. Moccabeiset eikefinèr, og med innvendige flotte detaljer.


Trinnene i trappen over er også lukket i samme materialer. Vi lager garderober på mål, akkurat som du vil ha det - i flere prisklasser. Se mer på våre hjemmesider for prisestimat.


Garderoben er plassbygd under trapp med raade profiler koster. Med disse Raade profiler koster ca kr. Her har vi også tettet trappetrinnene og integrert døråpningen inn til stua. Fantastisk garderobeløsning under trapp med uttrekksfunksjon montert i Asker. Ta gjerne kontakt med oss, og vi hjelper deg å finne garderobeløsninger som passer best i ditt hjem.


Gratis og uforpliktende hjemmebesøk. Kontor og oppbevaring under trappen Familien ville gjerne innrede plassen under trappen til en hyggelig og funksjonell krok. Se hvordan vi optimaliserte plassen med et kontor, kosekrok og god oppbevaringsplass til leker. En garderobe fra Kvik passer perfekt inn i hjemmets innredning og utnytter plassen optimalt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Lukk trappen Alle trapper er forskjellige, og rommene under likeså. I alle tilfeller lønner det seg å lukke åpningene mellom trappetrinnene, for det faller mye bøss og støv fra trinnene og ned i trapperommet. Hva vil du oppbevare? Finn også ut hva du trenger oppbevaring til.


Er det luer og votter som trenger et sted å bo?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg