onsdag 14. september 2016

Dundyner test

Dundyner test

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Laveste Pris i Norske NettButikker?


Dundyner test

Se hele sortimentet her! I denne artikkelen har vi i samarbeid med Bedre Nætter tatt for oss en rekke dundyner som ligger på topp for tiden. Denne artikkelen tar først og fremst for seg dundyner.


Foto: HANNA SIKKELAND Vis mer. VÆR NØYE: Hvilken dyne du velger kan ha mye å si for hvor godt du sover - så her gjelder det å finne riktig type til ditt behov. LES OGSÅ: En av fire har aldri vasket dynen. Finn riktig dyne for deg! Valg av dundyne handler i første rekke om hvor varm dyne man ønsker.


For å finne riktig dyne, må du ta hensyn til din kroppstemperatur. I de lidt bedre kunststofdyner kan der være anvendt såkaldt mikrofiber. Som alternativ til dundyner fås i dag også dyner med fyld af kunststof, som typisk er hulfiber. Fælles for fiberdynerne er, at de typisk er noget billigere end ”rigtige” dyner. Skal du have ny dyne, så tjek vores dun dyne test.


Mange tror at allergikere ikke kan velge dun. Stor dyne test hos Dyne Experten. På dundyner merket med NAAF symbolet er dunet vasket ekstra mange ganger for å redusere støvmengden, slik at du skal få en ren natts søvn. Du kan også læse vores topmadras test. Vælg det rigtige fyld til din dyne.


Dundyner test

Det vigtigste i forbindelse med at vælge den rigtige dyne er, at du vælger det rigtige fyld. Septemberutgaven av Öko Test magasinet tok en nærmere titt på naturlige dyner fra alle kjente produsenter i Tyskland og Østerrike. Av naturlige dyner fikk HEFELs dyne utmerkelsen best i test - den høyeste utmerkelse. Test testet dyner fylt med naturmaterialer som ren ull og kamelhår, og testet dem i laboratoriet.


Skulle noe være galt, så er de ekstremt raske på å ordne opp. De har også et godt utvalg, alt fra relativt rimelige dyner med kunstfyll, til eksklusive dundyner til noen tusen. Jeg har selv en dobbel dundyne fra Høie, og er strålende fornøyd. Dundyner og fiberdyner til alle behov.


En god natt søvn er essensielt for helsen din og for å sikre en god nattesøvn er det viktig å velge riktig dyne. Den er myk, varm og go i tillegg til at den holder formen over mange år. Det er mange ulike dyner og det kan være vanskelig å finne den som passer deg.


I vår dyneguide hjelper vi deg å velge riktig dyne. Allergikere og dundyner - Mange allergikere tror de ikke kan ha dundyne, forklarer Linn Andersen, butikksjef hos interiørbutikken Princess på Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg. De fleste dundyner som selges i dag kan vaskes i vaskemaskinen. På grader blir trekket helt rent for svette og du blir kvitt eventuelle midd og mugg som har flyttet inn i dyna.


Bare husk å ikke overdrive vaskingen, da det sliter på dunenes fibre. Mellom til ganger i året sies å være optimalt. Høy bæreevne og lang levetid.


Varm vinterdyne, med ederdunsliknende dun fra moskusand. På siden finder du altid mange nye tests og rå der hjælper dig til at træffe det bedste valg. Trekk i 1 egyptisk bomull. Eventuelt overskud bruges til at vedligholde og udvikle siden. Ved køb, efter henvisning fra denne side, kan Senge-testeren.


Dundyner test

Mange synes det er vanskelig å velge dundyner. Noen er frosne, andre er varme. Den dynen som passer for noen, passer ikke alltid for andre. VI SKAL HER PRØVE Å HJELPE DEG LITT PÅ VEG. Best i testen er en hodepute fra Duxiana, Excellent Soft.


Dette er også testens dyreste hodepute. Et av de største ankepunktene er at puten kun inneholder 5gram dun og fjær, mot de lovete 625. Se alle resultatene her (Svensk nettside) Hästensputen er nest dyrest, og merkes av testpanelet som dyr og dårlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg