fredag 16. september 2016

Montana hifi

Möbel, Leuchten und Accessoires. Exklusive Designerware bestellen! Trends und exklusive Angebote. Lassen Sie sich jetzt inspirieren! Hier Gutschein bestellen! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Ergebnisse von Suchmaschinen! Mulighet for levering hver dag.


Montana hifi

Når du handler hos HiFi Klubben, vil du som medlem i kundeklubben få 6-års full garanti. Montana kan henges på vegg, settes på sokkel, samt monteres på ben eller hjul. Disse er ikke lenger i Montanas kolleksjon, men tilgjengelige gjennom det danske Point Source Aciustics ApS. Montana er et modulbasert hyllesystem, som finnes i forskjellige lakkfarger og finéroverflater.


Det finnes ulike moduler. Modulene leveres i dybde 3 og 4cm. Hi-Fi - OG TV-MØBLER. Montana har et stort og fleksibelt sortiment af moduler til opbevaring af elektronik og kabler under dit TV.


Montana byr på mange forskjellige utførelser og størrelser. DANSK DESIGN: Integrasjon er i høysetet hos Montana. De lager til og med egne høyttalere i samarbeid med PointSource Acoustics. Foto: MONTANA Vis mer. Om et hi-fi anlegg er pent eller stygt, avhenger av preferanser og smak.


Men synlig er det så avgjort! En mulighet for å få anlegget til å falle inn i stuemiljøet er å gjemme det bort i skap og hyller. De danske Montana -reolene er blant de popu.


Nå har Montana tatt steget inn i lydverdenen og tilbyr lydmoduler som kan være en del av et komplett reoloppsett. Hi-fi -systemet består av en forsterker, Montana Sound Unit, som tilbyr radio og AirPlay (streaming fra Apple-enheter) og leverer lyd i to kanaler på 1watt hver. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.


I samarbeid med Platebutikken Big Dipper inviterer vi til vinylaften førstkommende torsdag kl. Mobile Fidelity Sound Lab presenterer de ultimate versjonene av Dire Straits klassiske album. Forskjellige Produkter Til Din Kreativitet På Lager.


Montana hifi

Montana hi-fi moduler er forslag til moduler, der er indrettet med kabelmagasiner, frontpaneler, perforerede klaplåger, tre størrelser højttalere bygget til Montana reolmoduler og Montana Sound Unit. Anvend Montana hi-fi modulerne, som de er, eller byg videre med andre komponenter. Kombiner med andre moduler fra Montanas produktprogram.


Choose a ready-made TV module or design yourself to suit your. The new MONTANA also uses Silencer pressed into the aluminum platter for resonance control, as standard. Vurderer å bytte ut Kallaxen med Montana. Montana hi-fi er et nyt sound system, som består af Montana Sound Unit og højttalere i tre størrelser designet til det fleksible reolsystem.


Montana hifi

Nyd musikken uden at. Se vores store udvalg af designmøbler, opbevaring, reoler og hylder fra Montana Furniture, som kan købes online her. Montana er kendt for sit uendelige univers af kombinationsmuligheder, størrelser og farver indenfor reoler. Der er vand-baserede og miljøvenlige lakfarver i syv farvefamilier med hver sin karakter.


Finder du ikke hvad du søger så besøg en af vores to udstillinger og lad os hjælpe dig med at tegne din nye opstilling. Besøk din lokale HiFi Klubben-butikk, og få en lytteopplevelse som gir deg gåsehud. Vi står alltid klare til å gi deg kompetent veiledning, slik at du får akkurat det du trenger.


Finn din lokale butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg