mandag 12. september 2016

Bestikk jernia

Stort utvalg av bestikk. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Med sine allround-egenskaper kan serien like gjerne. Gavetips til bryllupet! Velg et bestikk som står i stil til serviset. Et bestikk av god kvalitet kan dere bruke, elske og kanskje til og med arve videre.


Her er det også mulighet for gjestene og kjøpe noen deler hver – kniver, gafler, skjeer og kakespader med mer! Dog kan det forekomme at det blir produsert feilvarer. Alle design tåler maskinvask. Hardanger bestikk er inspirert av ren norsk natur og de lager prisbelønt skandinavisk design.


Bestikk jernia

Magnor pure bestikksett deler blank. Hos Europris finner du bestikksett som både egner seg til hverdags og til de litt finere anledningene. Du får de i enten 2 eller deler. Eller kanskje du trenger et biffsett med gafler og kniver?


Her har du flere typer design og farger å velge mellom. Eller hva med salatbestikk, kakespade eller kakeserverer? Her finner du bestikk fra Hardanger, Rosendahl Grand Cru, Robert Welch, Stiernholm, 18staal og mange flere. Se utvalget på tilbords.


Bestikk jernia

Restaurantutstyr til bra priser! Få den laveste pris her! Spar opp til på bestikk. Om du ønsker enkeltvis bestikk så har vi serien Anna, der har vi alt fra teskjeer til salatbestikk. Ingen tollgebyr og FRI FRAKT!


Vi har blandt annet et delers sett fra Hardangerbestikk som dekker de fleste behov ved spisebordet. Jernia Modum Bygg AS har et bredt utvalg av artikler til hus, hage, matlaging og fritid. Våre erfarne ansatte er her for å hjelpe deg. Med et bestikksett fra IKEA får du kniv, gaffel, spiseskje og teskje i samme stil, og til en god pris.


Bestikk jernia

Vi har også matchende. Bestikk til alle måltider. Det kan vaskes i oppvaskmaskinen, og er derfor enkelt å rengjøre og hygienisk å bruke.


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg