onsdag 28. september 2016

Bambus istedenfor ull

Kjøp bambus ull hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Ull har en evne som bambus ikke har, og det er å absorbere og desorbere fuktighet.


Det gjør at den skaper et mikroklima på huden og fungerer som en hud nummer to. Forsøk har vist at hudproblemer kan bli bedre ved daglig bruk av ull inn mot huden. LES OGSÅ: Ullundertøy er barnas beste venn. ULL ER GULL: Ull innerst, har vi jo alltid lært.


Stillongs istedenfor strømpebukse, gjerne i ull. Det er mange som også bruker ull og silke i stedet for ull om man reagerer på ren ull på huden. Ullsokken: ull , akryl, polyami spandex. Utendørssokk i bambus og ull med skaft i hel-frotté. Vi vet at barna også ønsker seg.


Jeg har ikke erfaring med bambus som klesplagg, men innleggene jeg har i bleiene suger til seg mye mer enn bomull. For våre barn som ikke tåler ull funker det fint med superundertøy underst. Han som ikke er veldig sensitiv kan ha ull utenpå det mens hun andre gjerne bruker flis. Det lages masse fine klær i viskose, og det har mange gode egenskaper.


Men påstandene om viskose laget av bambus er helt ville, sier Grimstad Klepp. Nettbutikken Bambis leverer myke og deilige bambusklær til barn i alderen 0-år. Les mer om butikken og våre produkter her. Designet for velvære og trivsel til han, henne, barna.


Gunstig for sensitiv hud. Med sine mange gode egenskaper er klær i bambus gunstig for sensitiv hud og atopisk eksem. Antiseptisk, temperaturregulerende og fukttransporterende er egenskaper som gjør bambus til et godt alternativ for de som ikke tåler eller reagerer på ull.


På grunn av sin styrke og fleksibilitet, har planten blant annet vært populær å bruke i bygging av hus, broer og byggstillaser. Joha trøye av ull og bambus. Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter. Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt.


I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull. Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull. Longs av ull og bambus. Dal Ullundertøy D Undertøy i ull og polyester.


Bambus innside slik at den føles veldig myk. Barnklær i ull er gull! Viskose av bambus Finse Ltd. Gode og varme barneklær for norske forhold. Se hele utvalget her.


Barneklær i bambus er blitt det nye må-ha for bevisste, norske foreldre. Det er nesten utrolig hvor mange fantastiske egenskaper bambusklær sies å ha i tillegg til det åpenbare, nemlig at stoffet er mykt og behagelig på små kropper: Allergivennlig. Temperaturregulerende. Varmende som ull , avkjølende som silke. Naturlig antibakteriell.


Det er bare å glemme å bruke ull - har prøvd det meste. Vi kjøpte noen T-skjorter av bambus som vi er ganske overasket over så langt. Dette virker veldig lovende. Kjennes ut som ull - og det er jo også veldig miljøvennlig produkt - i motsetning til f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg