torsdag 22. september 2016

Slektstre søk

Start ditt slektstre. Søk i milliarder av poster. MyHeritage gjør det mulig å søke i fødselsregister, nekrologer, ekteskaps sertifikater, folketellinger og andre genealogiske ressurser som kan avsløre din families historie. Med eksklusivt innhold og korrekte resultater, vil vi hjelpe deg å avdekke mer om din familie enn du kan forestille deg. Et slektstre hjelper deg å få en rask oversikt over hvilke opplysninger du har, og hvilke spørsmål du må finne svar på.


Slektstre søk

I et klassisk slektstre er antall opplysninger om hver enkelt person barbert ned til et minimum, og i tillegg til navnet tar man gjerne med opplysninger om tid og sted for fødsel og tid og sted for død. Oppdag dine forfedre - søk både Fødsels- Ekteskaps- og Dødssertifikat, folketellinget, imigrasjonslister og andre poster - alt i et familie søk ! Last ned gratis slektstre. Om du er på jakt etter et slektstre som du kan gi bort i gave, kan dette kjøpes og lastes ned fra vår nettbutikk. Trenger du hjelp til å fylle ut slektstreet? Disse kan du fritt laste ned og bruke.


Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre. Eventuelt så kan det kanskje være enklere å bruke et gratis slektsprogram til å printe ut anetavler. Registrer dine nærmeste familiemedlemmer og søk etter dine forfedre! Ved å benytte dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies. Søke etter arkiver på nettet.


Du kan søke i kataloger over arkiver i den nasjonale søketjenesten Arkivportalen. Her finner du opplysninger om arkiver og dokumenter som finnes i Riksarkivet, statsarkivene og i mange andre institusjoner som oppbevarer arkiver. Du kan zoome ut og inn av bildet for å se nærmere på det.


Hvis du klikker på den største firkanten i bildets øvre høyre hjørne, vises slekstreet i fullskjermmodus. Det gir den beste oversikten. Opprett ditt eget slektstre. Etter installasjon av My Family Tree, får du et valg om å opprette et nytt slektstre. Her kan du også velge å åpne et annet slekstre enn ditt eget (eller opprette flere enn ett tre), dersom du har et slikt tilgjengelig.


Slektstre søk

Ta ut nøkkelinformasjon om dine forfedre fra dokumenter til deres profiler i ditt slekstre. Du kan laste ned vårt gratis slektstre fra denne siden. Slektsforskning - Finn maler for slektstre, søk i kirkebøker, oversikt over utvandring fra norge til usa amerika. Ingen avkryssing i boksene utfører et søk i hele landet. Avkryssing kun i boksene for fylke utfører søk i hele fylket.


Hvis du vil lete etter røttene dine i databasen, vil du etter hvert kunne finne ut hvor lenge personer har lev hvem de giftet seg me hvilket yrke de hadde og hvem som bodde sammen i familier og husholdninger. Resten av linjene kan være til nytte for andre som kanskje vil gjøre det same som meg. Jeg lagrer dokumenterte ting på mitt program som jeg har kjøpt.


Slektstre søk

Det er klart at jeg ikke bruker Geni. Digitalarkivet er Arkivverkets publiseringskanal for arkivmateriale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg