tirsdag 13. september 2016

Duftolje med pinner

Duftolje med pinner 100ml. Eksklusiv og dekorativ duftolje med pinner. Leveres i flott gavepakning. Juster mengden duft med antall pinner du bruker.


Var på Ullared for ikke så lenge siden og plukket med noen sånne flasker med duftolje og sånne trepinner som skal stå oppi.

Pinnene fyller rommet langsomt med en behagelig lukt samtidig som de er dekorative. Bruk Åpne beholderen og stikk noen duftpinner i. Prøv deg litt frem med forskjellig antall pinner etter hvor mye duft du vil ha i rommet. Få pinner gir mindre duft, og mange pinner mye duft.


Disse pinner gjøre mer fuktighet. Hvordan lage dine duftpinner? Fyll flasken med parfyme av ditt valg. Legg også merke til hvor sterk duft olje lukt som du har valgt.

Fyll resten av flasken med babyolje. Fantasia duftolje i eksklusiv glassflaske med pinner. Varen leveres i en pen gavepakning - en perfekt liten gave til den som har. Kjøp nå Hent i butikk. Lagerstatus Nettbutikk:.


Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Plasser friske, søte og milde dufter i huset for å få en god aroma og et innbydende hjem. Velg blant våre mange dufter i eksempelvis sitrus, lavendel, mango og.


En duft som trygt kan gis bort i gave, da patchouli duften er svak, og frisk limeduft gjør den mindre tung. Orange Cinnamon duftolje med pinner. Den rene og friske duften vil spre seg i rommet og gjøre det velduftende i opp til 3-måneder avhengig av hvor mange pinner du bruker. Pakken inneholder åtte stykk trepinner, som du plasserer i den håndblåste glassbeholderen med duftolje. Jo flere pinner , desto mer intens duft.


Materiale: Fragrance reed diffuser satt med trepinner i papirboksen. Vi er en grossistbedrift.

Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere. Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. Refill olje som kan etterfylles på alle vasene våres. Få en herlig duft i hjemmet ditt med duftlyset Meraki. Betal med vipps eller klarna.


Lyset er laget av olja fra soyabønner, og det gjør dette lyset til et helt naturlig produkt og reduserer til og med risikoen for sot og ujevn brenntid. Lyset kan plasseres i alle rom i hjemmet, det er både velduftende og dekorativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg