mandag 26. september 2016

Panelvoks

Panelvoks

Treverkets naturlige struktur forblir synlig. Dette er ikke en voks i tradisjonell forstan da den ikke inneholder voks, men gir overflaten et flott, vokset utseende. Treets naturlige struktur forblir synlig.


Beregnet for tak og vegg. Geleaktig konsistens, tilnærmet dryppfri. Ett strøk er ofte nok. Dekker tre som har gulnet med årene. Er vaskbar og overmalbar.


Dvs ingen lysfilter, så det vil gulne med tiden. Panelvoks fås i hvit og andre farger. I panellut brytes garvesyren ne så det vil holde seg lyst lengre. Oppå begge deler må du lakke. Hvit, halvtransparent panellakk til tak og vegger inne som gjør at treverkets naturlige struktur skinner igjennom.


Panelvoks

Voks beskytter mot flekker og riper, og den er vaskbar. Overflaten kan både males over og lakkes over, dersom du senere skulle ønske et annet uttrykk. Den er derfor god for bruk i tak og på vegg. Voksen Liberon Bloom fra Alanor beskytter treet og gir matte overflater som kan rengjøres, opplyser ifi. Fordelen med denne panelvoksen er at strukturen i treverket forblir synlig, samt at sprekker, ikke blir like synlig som på malte flater.


Panellakk, interiørbeis, lasur og panelvoks er noen av produktene du kan benytte deg av for å lysne opp selv de tristeste trevegger og tak. Det finnes en rekke ulike produkter på markedet, og Ifi. Jeg har brukt panelvoks på en del granpanel.


Veldig enkel å påføre (påførte panelen liggende før montering), men resultatet ble en veldig tørr og lite rengjøringsvennlig overflate. Har riktignok ikke prøvet å vaske den, men den er veldig tørr og virker ikke særlig overflatesterk. Anbefaler heller panellakk. Velkommen til Alanor. Vi leverer produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter.


Det beskytter treverket, og du får en matt og slitesterk overflate. Velger du en hvitpingmentert panelvoks blir treverket lysere. Du kan også bruke panelvoks på treverk som tidligere har vært malt eller lakkert.


Panelvoks

Til innvendig bruk som sluttbehandling av LIVOS-oljete overflater og opp- friskning av voksede overflater på tre, stein og kork. Til regelmessig boning av linoleum. Velegnet som panelvoks. Gir en silkeaktig og antistatisk overflate som er lett og holde ren.


Olá amiga,vim retribuir sua carinhosa visita ao meu cantinho. Fiquei feliz por seguir-me! Obrigada,volte sempre e pegue o meu selinho de. Ta ett prøvestrøk på samme type panel som du har på hytta for å se hvordan det blir. Vi skulle ha det, men er.


Våre butikker er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg