tirsdag 27. september 2016

Oppbevaring under trapp

Oppbevaring under trapp

Om du foretrekker å gjemme vekk klærne, kan du plassbygge et skap under trappen – og så er det bare å lukke døren. Hvis du vil ha ytterklærne dere bruker mest hengende framme, kan du velge en kombiløsning med et lite skap til skiklær, sommerjakker og de skoene du ikke bruker til hverdags. Stryntrappa Garderobe gir en ren og stilfull helhet, og utnytter effektivt kvadratmeterne under trappen. I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer.


Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Gjestetoalett under trappen. En praktisk arbeidsplass. Praktisk lesekrok med god belysning fra vindu.


La barna få sin egen boltreplass under trappen. Under trappen kan du lagre høstens ved. Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring. Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater.


Vi har også åpen trapp og det er virkelig noe herk. Har veldig lyst å få den tettet. Når det gjelder oppbevaring så har vi kjøpt to 80cm Malm kommoder på Ikea som står ved siden av hverandre under trappen.


Synes det fungerer greit selv om noen av skuffene er litt kronglete å komme til innerst. Sletbak forklarer at selv har hun kontorplass i kjelleren, hvor hun under trappen har fått laget et integrert skap som brukes til oppbevaring av bøker og permer. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde.


Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Kjøkkenet kan utvides til å gå under trappen. Sittebenk som går over i oppbevaring.


Bygge plattformmed oppbevaring på de nederste trinnene, og så ha åpen trapp over. Liten arbeidsstasjon eller lekekrok til barna. U- trapper kan bygges inn ved tette trinn og du kan lage ulike løsninger på de forskjellige flatene. Ofte er den oppunder en meter og på så dype hyller vil man aldri få skikkelig orden.


Forside Interiør, møbler og trapp Oppbevaring under trapp - tips? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Sammen med skapplassen under resten av trappa får du svært mye funksjonell lagringsplass, enten du har mest behov for å henge klær eller lagre dem i hyller. Det forblir et evig rot. Med ei rett trapp er det både enkelt og praktisk å bruke plassen under trappa til garderobe.


På den høyeste enden får du god høyde med plass til hyller for oppbevaring av småting. Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen. På dette soverommet blir det god plass til klær i skap og skuffer under trappen. Fennikel vises her som tett trapp med oppbevaring under.


Oppbevaring under trapp

Med skuffer og skap under. Plassen under trappen er en strålende mulighet til å skaffe seg et ekstra lite rom. Spesial designet møbler etter kunden ønske. Laget i Valnøtt og olja.


Tv-stereo benk laget på bestilling. Trykk knapp på dørene og skuffene. Bokhyller over hele veggen. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene.


Oppbevaring under trapp

Vi har nemlig en ganske stor hall, og under trappen opp til 2. Jeg har hatt en stor kommode her tidligere, men ellers har denne plassen bare samlet støv, og det ville jeg gjøre noe med. Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg