fredag 9. september 2016

Male betonggulv i garasje

Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Gratis frakt, rask levering og gode priser!


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje , fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring.

Husk å bestille tynner i tillegg til maling! Spesielt fort vann vil fordampe hvis garasjen ikke er bygget og sola skinner på gulvet, eller fra vinden som skjer under trekk. Det er nok å fukte overflaten av skittet med vann fra en slange eller vannkanne om morgenen og om kvelden for å forhindre ytterligere sprekkdannelse.


Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert. Garasjeflaten kan være anvendelig til så mangt. Til og med fester og konfirmasjoner kan arrangeres i en fin og velholdt garasje.


Alle slags male - og pussejobber for ute- og innemøbler kan foregå her (med plast eller papir under!).

Garasjen er det ideelle stedet når de gamle tingene i mystiske esker fra loftet skal sorteres. Vil du male gulvet her, skal det være med en ekstremt slitesterk maling. Jeg har støpt et nytt betonggulv i garasjen , og nå skal det males. Vår garasje er ikke lenger bare en parkeringsplass, men også et sted hvor jeg kan.


Siden det var dystert i sin gråfarge, vurderte jeg å male det med slitesterk. Familien min bygger nytt hus med en garasje på ca msom ikke er verdens største, men heller ikke verdens minste:) Så tenkte jeg å male garasjegulvet osv før vi flyttet inn! Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk (evt. ett med primer og med maling). Begynn med å male langs vegg og lister. Så kan du gå over til en malerulle som tåler malingen du skal bruke uten å gå i oppløsning.


Er det noen som har noen tips om andre typer? Skal sparkle og male garasjen innvendig den kommende uka, og er VELDIG blank på hvilken produkter jeg skal bruke. Veggene er kledd med gips, og garasjen er isolert. Temperaturen er varierende, men aldri minus grader. Ser Biltema har Tak- og veggmaling, også får man dyrere som koster 700kr for 10L.


Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse. Lær hvordan med MAXBO!

Anbefalte verktøy: drill, visp, blandingsbøtte, tannsparkel, rettholt, malerulle og måleverktøy. Før du begynner - gå over gulvet med en rettholt og merk av punktene som skal utbedres. Følg blandingsforholdet på emballasjen. Dermed holder et 5L-spann til ca. Epoxymaling for betonggulv.


Male et betonggulv er faktisk lettere enn å male mange andre flater. Det viktigste er å få riktig maling. Enten du male en betongkjelleretasjen, garasje gulv, oppkjørselen eller betong patio, er fremgangsmåten den samme. De fleste betonggulvmaling er like og kan brukes inne eller ute. Han skisserer følgende tretrinnsprosess: – Vask gulvet slik at alle løse partikler, oljeflekker, saltrester og lignende blir borte.


Dette er den viktigste delen av jobben! Dersom du er redd for at et epoxygulv skal bli glatt når det er vått, for eksempel på grunn av snø og is som smelter etter at bilen er kjørt inn i garasjen , er det mulig å legge epoxy med antiskli. Betonggulv kan føles hardt å gå på, og det kan bli glatt hvis man går på gulvet med glatte såler eller hvis gulvet er vått. Dårlig akustikk er den største ulempen ved betonggulv.


I og med at betong er et tungt materiale må den aktuelle bygningen vurderes av fagfolk før man setter i gang prosessen med å legge nytt betonggulv. Selv har jeg aldri leid garasje eller verksted lokaler. Men har et par kjenninger som har leid garasjer. Dem har hat det slik at faste instalasjoner, reprasjoner og bygningsendringer har eier stått for utgiftene for alt uten om arbeidstimer. Selv vil jeg si å legge epoxy gulv har såppas leve tid at det til det bedre for bygningsmassen.


Utførelse av gulv og ringmur til din garasje tilbys etter deres ønske. Den vanlige løsningen for en garasje er en støpt og armert såle med en ringmur av leca. Vi anbefaler at du støper flatt gulv, men fall kan også støpes om man passer på at høyder med port og eventuelle dører blir riktige. FuktStopp er også et fint tilleggsprodukt før du skal male ny betong for eksempel i kjeller eller garasje.


Den nye fuktsperren stopper dette, forklarer Larsen. I disse dager tar mange terrassen i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg