onsdag 21. september 2016

Reiseseng barn

Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Planlegger dere en ferietur for familien?

I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen. Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn , og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del. Ramme av Ø mm stålrør. Bunn og sider av kraftig polyester, med netting på begge langsider.


Spesialtilpasset madrass, mm tykk. Med oppbevaringsveske. Sengen er testet og oppfyller kravene i EN 716-1.


En reiseseng er en soveplass for barn som er lett å transportere og ha med seg på reise.

I valget mellom sprinkelseng eller reiseseng til bruk i det daglige er det vanligste å velge sprinkelseng. Tradisjonelle sprinkelsenger i tre er ofte mer stabile og har et design som passer bedre med resten av soveromsinteriøret. Oppblåsbar reiseseng 2-år fra The Shrunks. Pris NOK 99inkl. Sengen har tett stoff i topp og bunn som gjør den litt lunere enn Moweo, men madrassen som følger med er ikke noe vi ville latt barna våre sove på.


Dette er også en reiseseng som er altfor tung å bære med seg rundt omkring, men den fungerer fint som ekstraseng hos for eksempel besteforeldre. Tro det eller ei, men reisesenger kan faktisk i motsetning til den vanlige oppfatningen være veldig bekvemme og myke å sove i. Om man sørger for å velge ut en riktig god seng med høy kvalitet er halve jobben gjort. Finner du så en madrass til reiseseng som passer den du har valgt ut, så har du i prinsippet en fullfjæret seng. Reisesengen fra Petite har madrassmål 120x60cm og kan enkelt legges sammen slik at den blir liten.


Leveres med en tynn madrass. BabyBjörn reiseseng light gjør det best i testen av reisesenger. Tre små koffertsenger scorer også høyt. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Reiseseng inklusive Madrass er en pakke med en reiseseng og en tredelt, sammenleggbar madrass fra Beemoo. Perfekt når dere skal ut på familieferie.

Dessuten fungerer sengen også fint som en ekstraseng hjemme. Reiseseng er en praktisk og smart seng å ta med seg når man er på reise. Norges billigste reiseseng ! Welcare reisesengen er helt suveren og et must for alle småbarnsforeldre, enten når man reiser bort eller som en ekstraseng hjemme når man får besøk.


Sengen føles mer som et lite telt enn en seng vi ville hatt fast hos mormor som ekstraseng, og kanskje ikke en seng for de aller minste. Vi tenker dette er en seng som er fin å ta med på korte turer for de litt eldre barna. Barna liker den spesielt godt fordi den føles som et lite hus. Den er lun og god selv om den er luftig.


UPPTÅG tekstilkolleksjon for barn gir et lekent uttrykk på barnerommet. Her finner du blant annet av puter, gardiner, sengetøy og gulvteppe. Tekstilene er laget av 1 bærekraftig dyrket bomull, et naturmateriale som er varig og blir mykere ved hver vask. En lett madrass følger med.


Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn.


Du kan blant annet få madrasser til barn fra merkene WELLPUR og DREAMZONE. Alle madrasser til barn består av en form for skum, som gir komfort og støtter barnets kropp under søvnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg