fredag 9. september 2016

Lekehus plast

Vi har produktene du er ute etter. Stort utvalg og mange muligheter. Gratis frakt, rask levering og gode priser! Smarte Lekehytter i Plast fra Step og Little Tikes. Hos Lekekassen så har vi alltid gode priser på lekehus og sklier fra kvalitetsleverandører som Little Tikes, Smoby og Keter (alle produsert i Europa).


Lekehus plast

Dersom du finner sklier og lekehus billigere noen annen vei så setter vi pris på om du tar kontakt med Lekekassen. Hvilket lekehus er best? Et lekehus er en kjempefin gave til barn, og kan selvsagt deles med både søsken og venner. Her kan det klatres, sklis og utforskes. Husene har alle sine særpreg med terasser og sklier og morsom utforming.


Lekehus en dag, festning den neste eller en båt, – her er det bare fantasien som setter grenser! Perfekt til lek i hagen for små og større barn! Lekehus – plast Vi tilbyr noen av markedets flotteste lekehus i plast fra amerikanske Stepog spanske Feber.


Dette er meget solide og værbestandige hus som tåler det meste takket være påkostede materialer og overlegen produksjonsteknikk. Eurotoys er en dansk virksomhet som forhandler: leker, barnemøbler, kostymer, lekehus , barnesykler mm. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du.


Barn elsker å leke i et lekehus ! På Kelkoo kan du finne og sammenligne pris på lekestyer i tre, plast eller tøy og finne et godt tilbud før du bestiller. Hos MAXBO finner du lekehus til hagen. Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Kjøp på nett eller i butikk. Fri frakt, rask levering og høy kvalitet!


Lekehus plast

Se våre nettsider og ring tlf. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Nå gjenstår bare siste finish og valg av farge til ditt nye lekehus ! Avhengig av om kledningen og materialene du har valgt er overflatebehandlet eller ikke må du nå ta valget om hvordan sluttresultatet skal bli.


Flott og solid lekehus i plast fra Smoby, perfekt til lek i hagen! Dette lekehuset måler 185x109x148cm (LxBxH) og har flere vinduer, dør og grillhylle med lekegrill og vask. Her finnes alt som barn behøver for å stimulere fantasien rundt dyr og bondegårdslek. Inneholder traktor med henger som kan koples av og på, hest, stall, kuer, griser, kylling, lam, trær, høyballer, gjerde som kan settes sammen og fugleskremsel. Klikkelyd som bekrefter bevegelse.


Mål på traktor: 18xcm. Her er det mange forskjellige lekehus , som et lekehus av tre, et lekehus i plast eller kanskje til og med et lekehus på tilbud. Billig sklier og lekehus fra little tikes, smoby og keter.


Andre har kjøpt det du leter etter Sammenligne med tidligere solgte varer Sandsli - Pen enebolig i rekke med garasje og flott barn. Vi bestilte et lekehus fra Maxbo og malte det hvitt innvendig, med lys grå gulvmaling. Biltema og Europris har greie drivhus i plast til en gunstig pris. Pottene jeg har plantet i har dreneringshull, slik at overflødig vann renner ut på et lite fat jeg har.


Lekehus plast

De blir heller ikke sprø av sollyset slik gardiner av ren plast kan bli etter noen år. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg