mandag 23. mai 2016

Storeys drivved

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! METROPOLITAN STORIES. UTVALGTE KOLLEKSJONER. Virkelig herlig og vellaget!


Storeys drivved

Vi har vanligvis ikke tapet på lager, men denne har vi tatt inn nå. Del gjerne dine egne bilder med oss! Her finnes en rekke varianter av treplank, stein og skinn i ulike farger og utførelser. Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som kunde. Glassfiberprodukter er laget av rent glassfiber uten andre tilsetninger, dette gjør produktet meget sterkt og solid.


Glassfiber er enkelt å sette opp. Vann Havets kjølige blå og turkise nyanser er den perfekte bakgrunnen for vakre, harmoniske interiører. Både pasteller og sterkere farger kommer til sin rett i kombinasjon med havets toner, som tropiske fisker og koraller under vann. Akvarell, batikk og drivved er alle aktuelle mønstre relatert til vann.


Vår forhandlerside er midlertidig stengt. Selve ideen til drivved. Ole satt på hytta og så seg rundt, Ikea møbler så langt øyet kunne se. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Den er minst like fin som den andre, litt andre toner. Den kommer for salg i butikkene fra neste uke. Storeys lanserer en ny drivved tapet.


Storeys drivved

Fantstisk produkt, og enkel og legge. Har både geometrisk og etninsk utrykk. Dania tapet i to fargekombinasjoner. Gledar meg til å følge dåkke vidare - for her var det masse fint.


Men dette er oppfølgeren som tilsvarer forventningene og en veldig god erstatning. Her ble drivved funna satt sammen, ei gammel åre og plankebiter. Et sort avklippet skinnbelte gjorde her nytten til å sette åren på plass imot kommoden, og fikk deretter festet dette rundt åren med skruer.


Storeys drivved

Og med litt humoristisk tekst malt på drivvedplankene, ble også disse skruet fast på åren. Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips?


Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg