torsdag 26. mai 2016

Batterilys nille

Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer! Kom innom din Nille -butikk for å se vårt store utvalg av lys! Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Batterilys nille

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet.


Er tilhenger av batterilys ! Mitt bidrag i år er to champagnekorkar, eit tomt krydderglas, ei fjøl funnen i myra, tidfesta til ca tusen år, batterilys frå Nille , samt litt spraymåling. Må ha litt rosa etter jul Kjøpte helt nydelige roser og batterilys på Nille de er så. Julen er over, så rødt blir erstattet med hvite batterilys. Og som du kan se av tabellen: Det er lysene fra Nille , Ki Ikea, SparKjøp og Coop (vanlig kubbelys av parafin, ikke stearin) som brenner lenger enn lovet.


Ingen av de andre holder lovet brenntid. Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Julebelysningen vår gjør alt for å lyse opp vinteren for deg. Lysslynger, lysestaker, julestjerner, lysende figurer, juletrær med belysning - ja, her finner du.


Stort utvalg dekorativ belysning til hele året. Vi har flotte lyslenker, koselige lys til julen og mange ulike elektriske stearinlys. Her sitter vekene litt dypere enn på Clas Ohlson-lysene, slik at du ikke ser så godt at det er et batterilys , på avstand når det er tent.


Batterilys nille

Realistisk utseende, lukter og kjennes at det er laget i voks. Testens fineste fargetone, og blant de vi liker best! Jeg har siklet på denne krukken lenge uten å vite hva jeg skulle ha oppi helt til jeg kom på at jeg kunne ha batterilys i den, så da måtte den kjøpes. Synes det ble utrolig fint. Lyset, som var kjøpt hos Nille , tok fyr slik at.


Velg svanemerkede stearinlys , så får du verdens koseligste klimatiltak på. Nille (butikkoversikt) har også noen gode miljøvalg på lysfronten:. Svanemerkede stearinlys er det beste miljøvalget for deg som er opptatt av.


Batterilys nille

Kun ett lys , Åhlens produkt, inneholdt 1prosent stearin. Vi har Norges største utvalg av julebelysning og julepynt Finn lysslynger, girlander, juletrær og mye mer på nett her! El-artikler og belysning.


Gratis frakt over 99-Handler du for over 99- spanderer vi frakten. Kjøp på nett, bytt i butikk eller på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg