fredag 13. mai 2016

Blande farger til turkis

Blande farger til turkis

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Fortsett å blande i det blå og grønne farger , eller til du har nådd den perfekte skyggen av turkis for din prosjekt. På den måten, når du finner den rette fargen , har du oppskriften til å gjenta det enkelt. Vi kan også blande farger her, men det oppfører seg annerledes fra du kanskje er vant til fra maling.


Blande farger til turkis

Hvis vi blander rødt og grønt, får vi gult. Turkis får du ved å blande blå og grønn, eller ved å tilsette litt gult til blått. Så kan du eventuelt blande inn hvitt for å få en lysere farge. Brunt får du ved å blande feks rø blå og gul. Når man skal blande farger , er det viktig å starte med en basefarge for så å legge til små mengder av en annen farge.


Pass på å blande nok farge , det er vanskelig å finne rett kombinasjon neste gang. Les Desmond Tutu om tilgivelse. Selvsagt må du tilgi hvis du skal fortsette å være sammen med kjæresten.


Og ja, det er et aktivt valg. Men tilgivelse er en prosess. Og for den som vil bevege seg vekk fra det grå og hvite er turkis en snill start på veien mot farger , sier hun, og forklarer at fargen passer fint til grått og hvitt. Vil man utvide paletten med flere farger , er det fint med ulike rødtoner med blått i seg som ulike nyanser av rødlig blått og rødlilla.


Et leken og kulørsterk turkistone. Mang et barnerom har fått innslag av denne energirike fargen ! Tøff sammen med gråfarger. Til tross for vår høye kvalitet er vi kjent for å holde landets laveste priser, noe som skyldes materiell fra egen skog og riktige tørkeforhold.


Blande farger til turkis

Våre produkter blir i dag benyttet av flere av Norges mest kjente kunstnere og vi kan her vise til kjente navn som Oddmund Raudberget, Lars Elling, Tor-Arne Moen og Frank Brunner for å nevne noen. Hvis du vil blande fargene på transparente objekter på et oppslag, konverteres fargene på alle objekter til et felles fargerom, der enten CMYK- eller RGB-fargeprofilen til dokumentet brukes. Dette blandingsområdet gjør at objekter fra flere fargerom kan blandes når de påvirker hverandre med gjennomsiktighet. Turkis er komplementærfarge til rødt, og kan i additive fargesystemer bli dannet av like mengder grønt og blått. I norsk språk omtales vanligvis bare lyse nyanser som turkise, mens mørkere nyanser omtales som blågrønne.


Til drift og oppfatning av farge når den brukes til forskjellige overflater i et rom er flere bilder som er inkludert i artikkelen. Fordi de to fargene passer til hverandre så perfekt, er det enkelt å legge til en tredje farge i blandingen uten å mene for mye. Hvordan å blande turkis oljemaling Blande oljemaling er ikke en presis vitenskap. Be seks malere å gjøre fargen turkis for deg, og du vil ende opp med seks lignende, men fundamentalt forskjellige, nyanser.


Blande farger til turkis

Også godt å se turkis tilbehør – de fremheve skjønnheten av antrekk og bland godt med andre farger. Spill av farger : spille av havet bølger. Flere nyanser av turkis , de skiller seg i metning og, i motsetning til de andre farger , disse tonene er vanskelig å forvirre seg imellom. Bruk den hvis du altså vil være helt sikker på at fargen du ser på skjermen din ikke er fysisk umulig.


Når jeg begynte å påføre den marineblå fargen så syntes jeg ikke dette ble noe fint, rett og slett fargen passest ikke til båt. Kan jeg bland litt svart i den blå for å eventuelt brekke den eller er det beste å bytte den til sort? Hva mener dere, kan jeg bland farger ? Bare lurer på om noen har vert der og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg