mandag 23. mai 2016

To komponent maling til båt

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering.


En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi har bunnstoff til båt for både øst og vestkysten samt for innsjøer. Maling og lakk til båter. Vår akrylmaling er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Se våre produkter og farger for båt.


Velkommen til Skruvat. Til bruk som et silkematt toppstrøk sammen med eksisterende to-komponente lakksystemer. Som avsluttende lakksystem på ferdigproduserte trematerialer som f.

Til alt interiør i båt , kjøkkeninnredninger, salongbor skrivepulter, skaper, dører, spisebor stoler, terskler etc. Hei Jeg er ganske ny når det kommer til båt. Har tenkt male båten innvendig og utvendig.


Er det noen som har noen tips på hva slags maling jeg burde benytte. Ser det er mange forskjellige typer ute å går. Er det best å bruke rullekost, eller spraylakkere den, eller bruke kost? Uten en vanntett barriere vil en ny, ubehandlet båt trekke vann så snart den sjøsettes, også med dagens mer moderne typer av gelcoat.


Over tid kan dette vannet reagere med kjemiske komponenter i gelcoaten og dermed utvikles plastpest i skroget. Deretter blir det og legge på farge med rulle, sprøyte eller pensel. Biltema har en til en hundrelapp som er helt grei. Om du velger en eller to-komponent lakk er det delte meninger om, men vil vel tro at to-komponent er noe sterkere. Til slutt legger du på bunnstoff hvis du velger å bruke det.


Epifanes to-komponent polyuretane lakk er en høyglans-lakk tilsatt polyester og. Båtmaling Brilliant Gloss Cobalt Blue l høyglans alkyd maling. Epifanes vannlinje- maling (en- komponent ) Epifanes vannlinje- maling er en spesialformulert maling som er beregnet for å legges som vannlinje på båter eller på flater som kan bli utsatt for vann.


Dette er en meget vann- og værbestandig maling. Gelcoat,topcoat,bunnstoff er det ikke noe vits og prate noe om, trenger bare hjelp ang lakk og maling , evt om du vet om noe spesifikt merke som er veldig bra til båt , og pent !

Ved bruk av teakbehandlingsprodukter vil du kunne friske opp treverkets utseende ved å rengjøre og gjenopprette fargen samt beskytte og vedlikeholde teaken. Men tokomponent maling har en helt overlegen styrke. Tradisjonell enkomponent maling og lakk ville gitt meg vedlikehold hvert år.


Og dette stemmer i praksis, for Vaagen Båtbyggeri har en båt seilende der skroget ikke har vært malt opp igjen på hele år. Tokomponent gir meg 6-år før jeg må male og lakke. Hempel`s Cargo Protection Guide. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2- komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset.


Kan brekkes til ønsket farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg