onsdag 11. mai 2016

Forhekk med tak hest

Fôrhekk med bogbøyler for hest. Vi har tatt mest mulig hensyn til sikkerhet og funksjon i utviklingen av denne fôrhekken. En helt ny variant av fôrhekk for hest og storfe, sekskantet med tak. Hver seksjon har kraftige rammerør, og monteres tett sammen med kuppelformede mutre. Reduser fôrsvinnet med vår fôrhekk for hest.


Gittergrind og justerbart tak med beskyttelsesbøyle for hestens sikkerhet.

Kellfri forhekk med tak. Særlig til hest er det viktig med god kvalitet på foret. Forskjellen på denne fraforhekkene over er at til hest er det tildekkede bogstød. Vi selger også veldig mange forhekker med stativ til bruk hos hest.


Vi leverer også tradisjonelle forhekker. SISU hest og husdyr kan tilby flere ulike typer fôrhekk til hest. Høyhekk Klara er designet for deg som ikke har behov for stor høyhekk, men ønsker å unngå søl og nedtråkket høy.


Fylles enkelt fra toppen, og har en mekanisme i bunn som gjør at høyet sklir ut til sidene. Til hester og ponnyer.

Ved å bruke en forhekk vil man ramme inn grovforet og redusere grovfor som må kastes. De kommer i alt fra enkle små metallringer til større firkantede med tak der mange hester kan spise samtidig. NORSK SMÅFESERVICE AS har i år arbeidet med utstyr i landbruket, særlig sektoren med småfehold.


Vi er gode på inngjerding i stål, plast og el-gjerder. Den er produsert med tanke på sikkerhet for hesten. Denne leveres kun i 2Xmeters utførelse. Plastplater, ikke blekkplater som kan skade hesten. Videre er taket av Presenning.


Her er det heller ikke blekkplater som kan skade hesten , hvis de blåser av. Fórhekken er så kraftig at den ikke bøyer seg ved innlegging av tunge rundballer. Galvanisert forhekk med tak og langsider som kan legges ned for å legge inn for. Egnet for mindre rundballer m. Alltid friskt for som ligger beskyttet. Ta kontakt på e-post med ditt postnr for tilbud levert hjem til deg.


Fester for hullbom e. Denne kan leveres med eller uten tak. Perfekt å bruke sammen med Slowfeeding finmasket høynett (se annen annonse for disse). Også perfekt for deg som bruker finmasket høynett men har skodde hester.

Forhekk med tak for sau. Billigere enn fôrhekker i metall, søk på forhekk på Finn for å se hvor mye de i metall koster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg