tirsdag 31. mai 2016

Vaskerom utslagsvask

Vaskerom utslagsvask

En utslagsvask kan være praktisk å ha i garasjen eller andre steder det brukes verktøy og lignende som må rengjøres. Bademiljø fører ulike typer vasker, se hvilken som passer best til ditt våtrom her. Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato. Varen må bestilles fra leverandør. Et vaskekar kan være like nyttig i garasjen som i et vaskerom.


Velg mellom modeller som henger rett på vegg eller modeller som kan senkes ned i en benkeplate. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering!


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov.


Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering.


Vaskerom for hele familien. Kanskje har du ikke vaskerom men kunne tenkt deg et vaskekar på kjøkkenet eller badet? Her er det flere muligheter. Vegghengt utslagsvask. En vegghengt utslagsvask er plassbesparende, og kan tilpasses slik at du slipper å bøye deg ned for å bruke.


Vaskerom utslagsvask

Mangler du en liten utslagsvask til vaskerommet? Her på siden kan du finne et bredt utvalg av vaskekummer fra kjente merker som Lavabo og Ifö. Enten du er på jakt etter en gammeldags utslagsvask eller en vaskekum i stål finner du det alltid til en billig penge hos BilligVVS. Utvendige mål 4x 3x 1mmDybde 1mmMål på kum 4x 34.


Med rist for vaskebøtte ved påfylling av vann og for å helle ut vaskevann. Med et enkelt feste-system som sikrer stabilt og godt feste til veggen. En bakplate beskytter veggen mot vannsøling. Praktiske og hygieniske utslagsvasker med enkelt festesystem som sikrer stabilt og godt feste til veggen.


Vaskerom utslagsvask

Er dere flere i husholdningen, er det nok det en velkjent regle på vaskerommet. Enten du skal pusse opp, bygge nytt vaskerom , eller du har en utslagsvask eller kran som trenger utskiftning, ønsker du vaskeromsutstyr som tåler slitasje – uten å bli slitent. Rustfri utslagsvask til f. Utstyrt med gitter til å sette bøtte på.


Skrue, plugg, veggfeste og bunnventil (Gmm) følger med. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov. Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg