onsdag 18. mai 2016

Lage skyvedør selv

Skyvedører - Upp till rabatt! Vi sender over hele Norge. Vi har mange typer skyvedører fra kvalitetsleverandører. Stort utvalg og gode priser. Spør våre eksperter i butikk.


Finn de beste prisene på nettet.

Et annet populært gjør det selv -prosjekt, er å lage skyvedører i boder utendørs eller i garasjen. Her er skyvedøren også en plassbesparende måte å åpne og lukke av et rom på. Skinner til skyvedører.


Når du skal bygge en skyvedør , skal du bruke skinner til skyvedører og beslag til skyvedører. Jonas ønsket seg en plass hvor han fikk skjult alle ytterklær, og den smarte løsningen ble et par hjemmesnekrede skyvedører. Dette kan bestilles etter mål, og du lager enkelt døren selv.


Jeg ville ha helt fritt gulv, så jeg valgte en skinne med takhengt oppheng og laget. Hvis du vil lage en utenpåliggende dør selv , kan du kjøpe.

Slik lager du et lite skap. Utgangspunktet er ferdighyller. Du kan lage halve hull på endene slik at det blir lettere å skyve dørene. Dermed har vi planlagt å ha en skyvedør her. En dør som henger på veggen på kjøkkenet og som kan lukkes igjen når det er nødvendig.


Vi ville ha en røff skyvedør , slik at det blir en kontast mot den hvite veggen. Uhøvlet utendørs kledning er brukt til døren som henger i en grov skinne i taket. Men erstatter du i stedet en hengslet dør med en skyvedør , kan du bevare både plassen og muligheten for å stenge igjen for både trekk, kulde og støy. Jeg tror jeg hadde valgt 8mm kryssfiner.


I en kjeller kan man jo også lage dør av panelbord med en Z på baksiden. Lager man selv dørblad på mål, kan man jo få den til passe i den eksisterende åpningen også - man må ikke ha skyvedør hvis man ikke vil. Det lyder nesten for godt til å være sant: at du kan lage et stort skap som passer perfekt inn i rommet ditt. Samtidig kan det innredes akkurat slik du vil, i den stilen du vil at skapet skal ha.


I tillegg koster det verken store anstrengelser eller mye penger. De skreddersydde skyvedørene vi setter opp her, gjør alt dette mulig. Praktisk avskjerming av rom eller garderober!


Inneholder skyvedørsruller, dørfester. VIDEO: Her vil fagmannen vise hvordan du lager en enkel og grei skyveport til uthuset ditt.

Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet. Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker. De fås kjøpt i forskjellige lengder og bredder og kan lett kappes til. Ved å bruke hobbyplater slipper man å finpusse og gjøre så mye med selve platen, fordi de allerede er fine og klare til bruk.


Over år med fornøyde kunder. Følger du vår guide, og i tillegg har litt gjør det selv -erfaring, lager du enkelt både skillevegg og skyvedør. En viktig detalj som lett kan glemmes av selv den erfarne, er gipsskruenes lengde: Du må bruke flere lengder underveis, og under normale omstendigheter skjer det vanligvis ingenting om du setter inn en litt for lang. Ved hjelp av toppskinne og desse beslaga kan eg lage karm til ei ny skyvedør.


Eg må improvisere i forhold til å kjøpe alt ferdig. Men det er eit spørsmål om å gjere karmen tilstrekkeleg stiv, og lage pene foringar og avslutningar på den delen som er synleg. Bygg dine egne skyvedører og spar plass. Bygg skyvedører selv og spar plass.


Med skyvedører kan du enkelt lage et stort skap, som utnytter passen. Hjemmelaget skyvedør – veldig billig og kult. PEN: Bokhyllen fungerer som skyvedør og skillevegg mellom. En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på.


Det er også fullt mulig å lage skyvedører selv. Skal du ha dører må du kunne montere hengsler, eller beslag for skyvedører. Lag din egen skyvedør av en gammel dør delt i to.


Nå aner ikke jeg hvor du hører til i landet, men dersom du ønsker å lage teak anlegg for skyvedør , kan du få tak i u-lister på Maritim, Lona listehøvleri etc. Da kan du bruke 13mm teakplate og lage dør utfra denne. U-listene benyttes da oppe og nede og blir meget pent. Beslaget bare dekkes med en list som monteres foran, og som dekker beslag og litt av døren.


Har gjort det selv hos oss. Brukte da beslag fra Maxbo, men ser at det er identisk med det jula selger. Mener å huske at listen jeg brukte til å dekke beslag og topp av dør er 90mm (brukte feielist av eik, montert opp ned).


Men det hadde nok vært en lettere jobb å lage en fast hylle og en enklere skyvedør , medgir han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg