onsdag 4. mai 2016

Uterom i hagen

Vi hjelper deg med å sette et personlig preg på terrassen, balkongen eller hagen. Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her!


Har du en ledig plass i hagen kan det være flott å skape et hyggelig uterom utendørs. For å skape en romfølelse, kan man prøve å gi en illusjon om vegger og tak.

Det kan gjøres ved hjelp av parasoller, hekker eller skillevegger. Vi utfører alt fra bli-ny- hage til oppgradering og nyanlegg av større uteområder. I hagen og uterommet Slik bygger du et gjerde selv Det finnes mange forskjellige gjerder - hvitmalt, PVC, plast, vedlikeholdsfritt - men byggeprinsippene er ofte like. Eller kanskje en balkong eller en hel vinterhage? Kanskje har du nettopp fått satt opp en lekker sjøbod eller et koselig anneks?


I kategorien for uterom ser vi etter gode uterom der tre er benyttet på en gjennomført og god måte, det spiller ingen rolle om det er en uterstue, terrasse eller pergola, eller om terrassen er liten eller stor. Den gamle terrassen var for liten til å både romme både spisebord og sofagruppe, noe som spesielt førte til utfordringer med logistikken i grillsesongen.

Overgangene mellom hage og planter på den ene siden, og de bebygde elementene på den andre siden, var dessuten lite logiske, og inviterte i liten grad til å ta i bruk uterommet. Raskt, enkelt og billig. Skap et flott uterom på terrassen eller ute i hagen. Med en hagestue vil ikke dårlig vær kunne ødelegge idyllen.


Vi hos Byggmax har det som trengs for å forlenge sesongen. Få det koselig med et eget uterom Tenk så deilig det måtte være å sitte ute i all slags vær, men i tørre og varme. Som arkitekt og hage -entusiast har jeg en forkjærlighet for organiske former og jeg ønsket derfor naturlige buer på terrassen. Et godt triks for å lage buer i hagen er å bruke en vannslange. Hageinspirasjon og blomsterglede hos skarpihagen.


Når hagen hviler gir jeg tips. Ved god planlegging kan man få spennende og varierte hager som utvikler seg etterhvert som de blir eldre og vokser til. Vi har til sammen mer enn års erfaring i planlegging, utføring og vedlikehold av små og store prosjekter.


Og planen bør inneholde en måte å få adgang til uterommet på, det være seg via gangveier, stier eller beplantede områder. Mange velger å utnytte området rundt hjemmet sitt ved å bygge en terrasse, og bruker andre materialer for å knytte sammen de ulike områdene i hagen. Uterom - Materialer og montering.


Ingen hage er komplett uten planter, enten i krukker og kar eller store frodig bed.

Et innglasset uterom fra Hjemfint er svært motstandsdyktig mot alle typer vær, fra regn til hagl og snø. Du sitter trygt under en konstruksjon av robuste aluminiumsrammer og tak av ubrytelig polykarbonat som ikke slipper gjennom UV-lys. Fasadepartier i akrylplast beskytter også ytre rommet mot UV-stråling. Forside Hage og uterom Gangstier i hagen ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Vi er din lokale gartner med bred erfaring og stor kunnskap om hvilke planter som tåler våre klimatiske forhold. I tillegg driver vi hage - og anleggsvirksomhet. Vi fikk Jordrotter i hagen , da vi skulle fjerne gammel beplantning. Vi samlet en diger kvisthaug i hagen.


Og da vi fjernet den, kunne man tråkke igjennom plena flere steder. Katten satt med nesa nede i hullene i flere dager. Men ble kvitt dem da vi fjærnet hageavfallet, og klippet plena.


Mulig det var katten som tok dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg