fredag 13. mai 2016

Lysfat nille

MAUD LYSFAT 25X44CM SPEIL. Vi har mye flott på nille. Din nærmeste butikk er. Et lysfat kan være akkurat hva du gjør det til.


Start med et fat, bygg opp med stearinlys i ulike størrelser og fasonger.

Her er forslag til noen anledninger der du kan bruke et lysfat til å sette stemningen. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Lysfat Grace II med speil og håndtak. Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.

Prøv deg frem med lys i ulike farger og fasonger, bruk lysestaker eller lykter og kompletter med dekorelementer som stein og andre naturelementer, bilder eller blomster, og tilpass enkelt etter sesong og anledning. Det er veldig enkelt - alt du trenger gjøre er å besøke vår Nille -facebookside via den linken vi har vedlagt HER! KitchenTime selger lysfat og lyslykter fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Et stilleben kan piffe opp et ellers litt kjedelig rom.


Et tips er å plassere detaljer i ulike nivåer og materialer. Noe annet man kan tenke på når man skaper stilleben, er å holde seg til samme fargeskala, men at én detalj får skille seg ut litt ekstra. Nille forbeholder seg retten til å utelukke eller avvise personer og resultater hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold.


Nille påtar seg ikke ansvar for materialet som sendes inn i konkurransen. Top reasons NOT to Move to Jacksonville, Florida. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Vi kan tilby lysdekor i mange forskjellige stilarter.


Alt fra klassiske lysestaker, til moderne design lysholdere. Og i mange ulike former: Store, små, lange, hengende eller frittstående. Advent er for mange forbundet med fargen lilla - og hva passer vel da bedre enn å ha lilla lys som denne ukens Nille -klubbentilbud?

Plukk inn kvister og grener, og la de spire i en fin vase, lag et fint lysfat med pastellfargede lys og blomsterløker i små glass, frisk opp sofaen med noen lekre pynteputer og et lett pled og ta gjerne med naturen inn på badet med naturnyanser, kurver, grønne planter og myke håndklær. La deg inspirere av julepynt som skaper den ekte julestemningen. Om du ønsker en tradisjonell julepynt, klassisk julepynt eller julepynt i mer moderne stil vil du. Så mange at vi faktisk bestemte oss for å dedikere et eget album til våre venner.


Til vår siste katalog har vi laget flere lysfat og stilleben. Kos er viktig for oss i Nille - og noe av det koseligste vi vet er levende lys. Utvalget og fargene i våre butikker på høsten, er helt utrolig - akkurat som naturen ute er.


Og vi vet at våre kunder og følgere i sosiale medier, er like glade i lys og fine lysfat som vi er!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg