tirsdag 10. mai 2016

Store filleryer

Hos oss finner du tepper til alle gulv. Kjøp ditt teppe allerede i dag! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Et stort utvalg av filleryer – her finner du Skandinavias største sortiment av filleryer. Velg filleryer fra de danske designhusene Nordal og Rugsolid. Eller svenske Polytuft, Strehög, Stjerna og mange flere.


Ekte og genuine, spektakulære og klassiske filleryer – det er Trendcarpet. Vi selger tepper på nett med hurtig hjemlevering over hele Norden. Vi vever veldig gjerne filleryer på bestilling.


Bredder, lengder og farger blir da tilpasset dine spesielle ønsker.

Vi kan matche opp mot dine veggfarger, gardinene dine eller annet du måtte ønske. Eller du kan få kopiert opp en gammel rye som du er glad i. Vi har et stort lager med stoffer i alle farger. Er du på jakt etter et lite gulvteppe til kjøkkenet eller inngangspartiet?


Filleryer og små gulvtepper til hjemmet. I vårt store utvalg finner du små tepper som passer til alle husets rom. Vi har rektangulære entretepper som passer perfekt til gangen og små runde, dekorative tepper du kan bruke som en del av innredningen. Med riktig teppe får du et lunt og koselig rom som blir både varmere og mer lyddempet.


Med oss finner du alle sesongens farger og mønstre for enhver smak og behag. Velg et design som passer inn i interiøret eller et som skiller seg ut og setter sitt preg på rommet. Bli inspirert av oss på lineahjemme. At filleryer er så godt likt, kommer til dels av vår lange historie med dem, men også fordi det er tepper som passer inn i mange ulike innredninger og som er solide og holder seg fine lenge.


Balder Tekstil tilbyr et stort utvalg av håndlagde innredningstekstiler og gaveartikler i naturmaterialer som bomull, ull og lin. Butikken vår på Frogner er liten og sjarmerende, og våre produkter lages i små opplag. I tillegg kan man spesialbestille sydde og vevde innredningstekstiler, som filleryer , gardiner, puter m. Har du et stort rom passer et stort teppe perfekt inn. Blant utvalget vårt av store tepper finner du stort teppe med kort lugg og stort teppe med høy lugg.


Vi har også store tepper med forskjellige grader av glans i seg.

Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Fine tepper til gode priser. Denne klassikeren skaper en lun og koselig atmosfære uansett i hvilket rom du bruker den, og gir en mykere følelse. I tillegg kan du bruke filleryen som en slags oppdeling av rommet, og på den måten skape ulike soner.


I vårt utvalg finner du filleryer i massevis av mønstre, kvaliteter og størrelser som du kan plassere hvor du vil i hjemmet. Vi har filleryer i ulike mønster og størrelser, både med farger og mer. Her kommer den virkelig gode nyheten: Jo mere utvasket og slitt et stoff er desto bedre egner det seg til filleryer. Utvasket sengetøy, for eksempel, er virkelig en liten gullgruve. Fillene legger seg godt i veven og du får ganske stor mengde med likt stoff.


Matta AMPHORA 90x1cm. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Her finner du flust av bomulls- og filleryer til hjemmet ditt. Tepper er en innredningsdetalj som gjerne får synes.


Velg derfor et større teppe enn hva du først hadde tenkt. Handle trygt på jotex. Gi hjemmet et flott og varm stemning med behagelige gulvtepper og fargerike filleryer.


Våre praktiske utetepper passer like godt innendørs som på balkongen. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg