torsdag 12. mai 2016

Veggplater kjøkken coop

Lave Priser Og Rask Levering. Med smarte veggplater får du raskt et nytt rom uten verken maling, pussing eller sparkling. Veggplater er kjapp og enkel oppussing – se så fint det blir!


ENKEL FORNYING: Her har kjøkkenet fått en ny vår med veggplatene Deco Living Skygge Grønn. Du trenger ikke male selv – om du ikke vil.

Du kan velge mellom ferdigmalte eller ubehandlede veggplater. De ferdigmalte veggplatene fra Deco Panel er malt med miljøvennlig og vannbasert interiørmaling. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. Kvaliteten er den samme som på baderomspanelene, bare formatene skiller.


For folk som har trøblete underlag og ikke tar seg tid eller råd til å pusse opp fra grunnen, kan det være en enkel løsning å slå på plater, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Ifi. Det finnes en rekke ulike typer veggplater , alle tilpasset ulike behov.

Det er for eksempel mulig å bestille ubehandlede veggplater. Da kan du velge maling selv. Se våre ulike veggplater.


Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp.


Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen. Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre. Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken. Trenger du tips til hvilken beskyttelsesplate du skal velge til kjøkkenet ?

Nytt kjøkken på en kveld. Pimp dine ikeamøbler. Her kan du skreddersy ikeamøblene. Tips til oppussing av kjøkken. Hvordan trekke om en stol. Kjøkken og oppussing.


Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Smartpanel Kitchen og Fibo Trespo Kitchen Board kommer i flere ulike design og kan enkelt kombineres for å skape et unikt utseende. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i. Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme.


Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg