onsdag 11. mai 2016

Perfekt venninnegave

Finn morsomme, annerledes og innovative gaver på Coolstuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Sminkepung fra Malene Birger, 4kr.


Ta med venninnen din på badstue på en flåte midt i Indre Oslofjord.

Dette er en flott og rimelig vennnnegave, så ta gjerne med hele gjengen! Perfekt til dere som trenger litt ekstra tid sammen til jenteprat og avslapping. Nyt en sauna helt uten forstyrrelser fra omverdenen og avslutt med et forfriskende hopp i vannet etter. Venninnegave Det sies at en venninne er en søster man velger, og dette utsagnet er ikke bare noe en eller annen dikter har funnet på.


En god venninne er en man kan henvende seg til, uansett hva det måtte gjelde – om man trenger en skulder å gråte på, noen å diskutere problemer me dele gleder med eller om man bare ønsker å slappe helt av uten å måtte være alene. En reinsdyrtur med Tromsø Villmarkssenter er en spennende opplevelse, som er en perfekt venninnegave for din aktive og kulturinteresserte venninne. Omringet av nord-norsk, magisk natur, vil dere oppleve både sledetur med reinsdyr og tradisjonell samisk mat og musikk.


Alt i alt er det en autentisk og unik opplevelse!

Jeg bruker ingen bestemte mål, men fyller på til jeg har perfekt fasthet på skrubben. Vær raus med blomstene, eller fruktkjøttet, og sukkermengden. DIY leppeskrubb, imponerer de fleste, og er den perfekte gaven til en venninne.


Har du lyst til å lage de fleste julegavene selv i år? Da er dette et perfekt tips til deg. Det er fint å gi bort nyttige gaver, og dette er et godt tips til deg som vil lage noe som ikke nødvendigvis er spiselig. Vi gir deg juleshoppingens do's and don'ts, og guider deg til den perfekte , prisvennlige venninnegaven.


Den er kjempefin å ha. Ta dere en morsom dag på Fangene på fortet. Her skal man samarbeide om oppgaver i ulike rom og konkurrere med andre grupper om høyest poengsum. Dere vil nok kjenne igjen noen av oppgavene fra den populære tv-serien med samme navn. En perfekt bursdagsgave til venninne som vokste opp på 90-tallet!


Dersom venninnen din er glad i mat eller matlaging, kan en kjøkkenutstyr være den perfekte gave. På bildene over har vi valgt ut noen forslag som vi tror kan passe godt som venninnegaver. Dersom du ønsker flere smarte og originale forslag, anbefaler vi deg å sjekke ut Coolstuff sitt utvalg av kjøkkenutstyr. Mer enn 2spennende gavekort.


Gi bort en opplevelse for livet!

Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Det er bare ÈN måned til desember, ÈN måned til julekos, julekaos og julehysteri, og jeg gleder meg! I år skal jeg prøve å handle gaver før lille julaften, og under her har jeg laget den perfekte oversikten over hva man kan gi bort til fine venninner. Noen liker å gi gavekort på spa, men en billigere og kanskje like god idé er å ta en selvpleiekveld hjemme hos en av dere!


Disse små keramikkskålene er perfekte gaver –spesielt til jul når de kan fylles med masse godt. Hvilken type opplevelse du skal velge avhenger av hvilken type venninnen din er. Er hun glad i velvære, vil et gavekort til massasje og spa være en perfekt opplevelse, enten for hun alene eller noe dere kan gjøre sammen. Er hun en mer vill type som elsker fart og spenning, kan du vurdere en av våre mange adrenalinopplevelser som venninnegave.


Bare sørg for å gi beskjed om at mottakeren må pakke den opp ganske med en gang. En plante som passer perfekt er denne lekre elefantøre-planten til kr - en plante som er lett å stelle og ta vare på. Disse plantene er enkle å stelle og ta vare på.


I år skal det gjerne være store halskjeder og enda større øredobber, og dess mer glitter jo bedre! Sats gjerne på glitrende smaragdgrønt eller rødt, perfekt til årstiden og kanskje også noe hun kan bruke til nyttårskjolen? Billigkjedene har et utrolig lekkert og bredt utvalg nå, det er bare å starte jakten! Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til åringen.


Vi håper dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave. Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg