tirsdag 31. mai 2016

Kjøkkenplater vegg

Kjøkkenplater vegg

Lave Priser Og Rask Levering. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Forny kjøkkenet på noen timer. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl. Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut.


Platene kan tilpasses målene på kjøkkenet ditt. Trenger du hjelp til å frakte. Kitchen wall har moderne flismønster og holder seg rene og hygieniske år etter år.


Fibo veggpanel er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv for kundene våre. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg. Det er raskt og enkelt å fornye kjøkkenet med Fibo Kitchen Board.


Kjøkkenplater vegg

For kjøkkenplater og baderomsplater med rett ende. Gi kjøkkenet eller badet et nytt utseende med våre laminatveggpaneler. De er holdbare, raske og enkle å montere og leveres med livstidsgaranti. Hjørnelist innvendig til kjøkkenplater aluminium 6mm. Med kjøkkenplater i sprutsonen over kjøkkenbenken hindrer du smuss og vann fra å ødelegge veggen bak, og de hindrer også varmeskader fra komfyren eller koketoppen.


Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Vi har panelplater i mange forskjellige farger, matte eller mer glossy utførelse, og med- og uten flisemønster. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater. Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Brukes på eksisterende vegger i både hjemlige og offentlige miljøer.


Kjøkkenplater vegg

FÅ DET FINT PÅ KJØKKENET. Enklere kan det ikke gjøres! Du kan trekke kjøkkenbenken opp på veggen Corian er bare en av løsningene til sonen over kjøkkenbenken. Alloc Kitchen Wall er interiørveggplater til bruk på eksisterende vegger i både hjemlige og offentlige miljøer.


Brukes for eksempel mellom benkeplate og overskap på kjøkken eller på vaskerom. De beskytter mot søl, flekker og varme, og er meget lette å rengjøre sammenlignet med tradisjonelle fliser. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Kjøkkenplater vegg

Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Kjøkkenpanelene kommer i trendy toner og overflater, samtidig som de er holdbare og slitesterke. Med en enkel og rask installasjon, får du vedlikeholdsvennlige og moderne vegger på ditt kjøkken. Perfekt til nybygg eller ombygg. Panelen monteres direkte på eksisterende vegg og er derfor meget velegnet til renovering.


Dekorplaten leveres i profilene Perle og Skygge, i fargen Bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg