tirsdag 3. mai 2016

Bytte farge skinnseter

Ved farging av dekkfarget skinn og lær vil fargen ikke komme dypt ned i porene på skinnet, men vil ligge festet til overflaten, dette er det samme som når skinnet ble farget på garveriet. Mere holdbart og har man rett utstyr så går det fortere og. Skinnseter i bil er blant det skinnet som får de tøffeste påkjenningene.


Det er også den overflaten i bilen som er vanskeligst å vedlikeholde. Asfaltstøv, fuktighet, sterkt sollys og sterk varme gjør at skinnsetene edles og slites fortere enn alle andre overflater i bilen.

Du skal vite hva du gjør dersom du velger å gå for oppfarging av skinnseter i en annen farge enn originalen. Det kan se fint ut til å begynne me men dersom man ikke får fargen til å trekke inn i skinnet så vil man etterhvert (5-år) slite bort fargen , og resultatet er seter som vil se helt forferdelige ut. Selv om jeg går over skinnområdet som skal behandles med farge nøye, først med skinnrens, og deretter med lighterbensin, så får jeg ikke fargen til å sitte like godt som fargen på det originalbehandlede skinnet.


Etter ca et år så må jeg farge opp de slitte områdene på nytt, for da er den påførte fargen slitt bort. Kan måle for å få lik farge. Fargen kan leveres i alle nyanser.


Da kan leverandøren blande en farge som garanteres å være prosent lik originalen.

Har skinnsetene dine fått fargen delvis slitt vekk? Vi bruker bilfabrikantens egen originale fargekode som utgangspunkt når vi skal blande opp igjen en farge som ekstakt matcher dine bilseter. Jobben utføres ved først å begynne med riktig grunnarbeid. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien.


Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. I dette eksempelet farger vi opp sort skinn. Disse fargene er standardfarger og kan bestilles direkte her fra vår nettbutikk. Det betyr ikke at vi begrenser oss til dette!


Du kan få riktig farge til dine skinnseter uansett farge. Men normalt, er det ingen som bryr seg, men det varierer etter annen bebyggelse. Vi har resultater for Volvo Vskinnseter til de.


Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. På gulv med stedvis nedslitt beis, samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet, og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling. Hvis du vil endre til en farge som ikke finnes i temafarger, klikker du flere disposisjons farger , og deretter klikker du fargen du vil bruke på standard-fanen, eller du blander din egen farge i kategorien egen definert. Egendefinerte farger og farger i kategorien Standard oppdateres ikke hvis du senere endrer dokumentets tema.


Skal man skifte farge på en bil må du også spørre deg selv om motorrom, undersiden av panser, bagasjelokk og ikke minst døråpningene også skal få den nye fargen.

Skal de det blir det enda mer demontering – og ditto montering etter lakkering. Priser på farge til skinn finner du her. Midler til reparasjon av skinninteriør og skinnseter i bil er også her.


I tillegg har vi det du behøver til skinnsofa, skinnstoler, skinnsalong og andre skinnmøbler. Behøver du midler til skinnpleie som lærkrem? Eller midler til impregnering av skinn? Vi fører Colurlock, alt til skinn og lær.


Har nettopp kjøpt meg en Skibsplast 4VS. Hvordan kan jeg fjerne det? Klikk fargen du ønsker, i kategorien Standard eller bland din egen farge i kategorien Egendefinert i Farger -boksen. Endre fargen på kantlinjen. Merk figuren eller kantlinjen på tekstboksen.


Når du gjør dette, vises Tegneverktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg