torsdag 26. mai 2016

Leather reparasjonssett

Leather reparasjonssett

Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn, stoff og andre overflater. Grundig rengjøring er veldig viktig for eit godtresultat, er der fett (feks. på armlener og nakkeputer) må dette fjernes med Degreaser. Master Colour BC farge for permanent refarging av skinn. Bruk Retusjpennen forsiktig på det aktuelle området.


Leather reparasjonssett

Filten kan “loe” om en trykker for hardt. Leather Adhesive (1ml.)(tyntflytende skinnlim). Reparasjonssett for skinn.


Hvis teipen fester seg lett er det meste av fett fjernet fra overflaten og området er klar for farge. Permanent farge for refarging av skinn. Retuspenner med tre fargetoner i en.


Kremen beskytter mot flekker og søl og holder skinnet mykt og smidig. Brukes på anilin, semianilin og dekkfarget skinn. Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du. Ikke gå glipp av Rabatt.


Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Kontroller at skinnet ikke slipper farge ved rengjøring, om det slipper så rens forsiktig videre.


Leather reparasjonssett

Etter god og grundig rengjøring skal skinnet alltid tørke over natten før du påfører fargekremen. Degreaser til fettfjerning om der er mye fett feks på armlener og nakkepute) Rist Touch Up Stiften godt! Pump frem farge ved å snu flasken på hode og trykk, fargen kommer ut gjennom svampen etter gjentatte pump.


Rattet er ofte noe som slites fort i bilen, og gjør at utseende blir lett stygt som følge av kontinuerlig hudkontakt. Hvis du går rundt med verktøy i lommene, ikke bli overrasket hvis du slår et hull i bilseter, sofa eller lenestol. Hvis en perfekt reparasjon er viktig, ring en pro for å fikse den (ca $ 150). Hvis skinn har en liten tåre, og det er ikke svært synlig, bør enhver skinn reparasjonssett være tilstrekkelig hvis du følger instruksjonene. Liquid skinn reparasjonssett.


Kjøp en flytende lær reparasjonssett , som du finner på de fleste hjem forbedring. Forsiktighet bør utvises som anvisningene sammen med reparasjonssett er strengt fulgt. Faget hvordan å reparere skinn elementer er omtalt i detalj i de følgende avsnittene.


Profesjonelle produkter til bilpleie, direkte fra importør. Fantastiske produkter til rimelige priser og alltid rask levering. We Specialise in making extremely authentic, high quality reproductions of WWII vintage flight jackets and accessories.


Traditional hand made quality goods and individual pride in making something well is a rare ethic these days.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg