mandag 16. mai 2016

Hvitpigmentert lakk gulv

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Sjekk ut Hvitpigmentert Lakk Gulv.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Det er viktig med egnet overflatebehandling ved hvitpigmentering av tregulv. Når det kommer riper i gulvet , så vil det være riper i lakkens overflate. Disse ripene vil være der frem til man velger å slipe gulvet og lakke det på nytt.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Når gulvet er slipt, står man fritt til å farge inn gulvet før sluttbehandling.


For gulvplank i furu er det vanlig å gå for en lys innfarging med en god vannbasert lakk som toppbehandling. Vi bruker ofte en hvitpigmentert olje som grunning og matt vannbasert lakk.

Hvitpigmentert lakk legger seg som et jevnt lyst lag over hele gulvet , og bevarer mye av treverkets naturlige spill, og holder gulvet lyst og fint i mange år. Dette er et flott alternativ for de som ikke ønsker gulv som er for hvite, og som vil ha gulv som ligner ubehandlet treverk! Vi har fått tilbud om slip og hvitpigmentert matt lakk , men vi er veldig usikre om vi burde lute gulvet også? Proff sliper med mange referanser.


Noen som har meninger om man bør lute eller om det blir fint med hvitpigmentert lakk ? Når vi er ferdig med å slipe gulvet med den store maskinen, sliper vi kantene med grovt papir. Så fortsetter gulvslipingen med finere og finere papir. Et ferdig slipt gulv kan behandles med gulvlakk, gulvolje, gulvmaling, farge etc. Ekspertene fraråder å bruke hvitpigmentert lakk for å lysne mørknet parkett.


Dessverre finnes det ingen kvikkfix-løsning med farget lakk som garanterer fint resultat. Det er fullt mulig å pigmentere lakken, men det mørke vil skinne gjennom samt at det er umulig å få lagt lakken jevnt på. Da blir resultatet neppe som forventet. Alanor, Skattekammeret, Södra Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv.


Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate. En slags mellomting mellom lakk og. Naturell eller hvitpigmentert olje?


Mørke tresorter bør ha olje uten pigment.

På lyse tresorter som f. Lyse gulv får oftest en hvitpigmentert olje som forsterker den lyse fargen, men også eik og bøk kan gjerne få en hvit olje. Finn Hvitpigmentert Lakk Gulv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi utfører sliping og behandling av alle typer tregulv og trapper.


For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. Vestfold Gulvservice As. Opus stav eikeparkett er et gulv med mye liv som gir fargespill i gulvet. Overflaten er hvitpigmentert og behandlet med en matt lakk. Gulvet kan legges i alle rom, bortsett fra våtrom.


Lange bord og 5G lås gjør at leggingen av gulvet er raskt og enkelt. Parkettgulvet har topp kvalitet og tilpasset norsk klima. Egner seg for bruk med gulvarme.


Fotlist eller gulvlist i hvitpigmentert eik og som er profilert. Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og vegg. Har en skrå kant for å bedre tette ujevnheter langs med gulv.


Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut. Om den skal være matt eller blank - det er opp til deg. Både gamle furugulv og parketter av alle salg blir slitt med tiden. Hakk, riper og nedslitt lakk er hverken pent å se på eller lett å rengjøre.


Men istedet for å bytte ut gulvet , er en ny lakk en pen og rimelig fornyelse til gulvet. Skal i gang å slipe gulvene i stuer og kjøkken. Der er smale granplank som nå er malte. Slipefirmaet anbefaler strøk med hvitpigmentert lakk ( matt eller blank).


Og så matt klar lakk. Ecowood er en 2-komponent behandling som gir gulvet et helt naturlig utseende. Ikke tenk på matt lakk , for dette er noe helt annet. Les mer om Ecowood her Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om gulv og et uforpliktende tilbud. Stilfull 1-stavs parkett fra Boen, rustikk med kvist og fargespill.


Den hvit pigmenterte overflaten demper noe av treets fargespill og skaper en jordnær og typisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg