torsdag 5. mai 2016

Pynt til påske

Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hos Mester Grønn bugner det av lekre blomster og stilig tilbehør som gir den rette påskestemningen. Det er spesielt hyggelig å starte sesongen ute i forbindelse med påsken.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Pynt og dekor til påske. Når påsken kommer er det deilig å pynte med gule blomster.


Da kommer du garantert i påskemodus. Uavhengig av om påsken kommer sent eller tidlig er det koselig å skape vårstemning. Avskårne blomster er dyrt, og av og til har man lyst til å gjøre noe mer enn bare å stappe dem i en vase.


Her skal du se hvordan jeg med enkle midler får påskestemning ut av veldig få blomster. Nederst gir jeg deg lenke til mer fancy dekorering hvis du har tid og lyst til å ta den helt ut, men dette er altså min måte.

Fokus hos de fleste blir nok å pynte til påske inne, enten hjemme eller på hytta. Gåsunger er vårens følgesvenner. Ikke bare egner de seg godt til pynt når du skal invitere til påskefrokost – du kan også bruke dem til å lage en flott krans ingen i nabolaget har maken til. Det er en ypperlig anledning til å ta i bruk våren, med alt den har å by på. Vi finner frem påskepynten fra tidligere år, og frisker opp både ute og inne med påskeliljer og gåsunger.


Mens du venter på at våreventyret våkner til liv kan du tyvstarte i din egen hage ved å sette ut lystige vårblomster sammen med pynt og tilbehør til stemningsfulle stilleben. Mange grener å velge mellom. Det finnes mange andre grener også passer godt når du skal pynte til påske. Har du ikke pyntet hjemme til påske før, så kan du la deg inspirere av bildeserien under til å få litt stemning i hjemmet denne gangen. Nei, det er ikke så mye som skal til.


Gult engangsservise og dekorasjon til påske. Jeg godtar at dere sender meg nyhetsbrev, og er inneforstått med vilkårene for bruk av personlig informasjon. Ned over her kan du se flere videoer med oppskrifter fra oss.


I Norge spiser vi dobbelt så mange egg i påsken enn ellers. Og da trenger du et eggeglass eller flere til påskefrokosten. Vi har lagget eggeglass av trendy ullkuler.


Til basen trenger du greiner av hengebjørk.

Dekorasjoner til påske. Basen kan pyntes med det du ønsker, men her er det brukt ranker av eføy, kvister med gåsunger, små egg og en liten fugl fra hobbybutikken. Den herlige påsketiden nærmer seg, og det er ikke så mye som skal til for å lage litt påskestemning. Egentlig er varm sol og blå himmel mer enn nok for mange, og kanskje noen fine gule påskeliljer og -tulipaner.


Hengebjørk høstes inn etter at bladene har falt av trærne om høsten og før knoppene spretter ut om våren. Og har du lyst til å pynte litt mer til påske har vi funnet noen fine ting du kan inspireres av her. Et flot påskebord til påskefrokosten med fx gule servietter eller servietter med påskekyllinger skal være en del af bordpynten til alle påskefrokoster.


Påske pynt og festartikler. Store påske egg til dekor kan du lage av ballong og papp mache. Hos os kan du også købe smukke fjer i bla. Disse tullete hønene kan du sy enkelt.


Her en pyntet ballong – Så enkelt. En kanin med papirlanterne som utgangspunkt. En påske kanin på veggen laget av falsk grønn pynt og jute stoff – Lekkert og enkelt å få til. Skal påsken din være fylt med kreative påskeaktiviteter for hele familien? På denne siden finner du nydelige påske idéer for alle aldre, bl.


Bruk en dekorkrans med hulrom, plant deretter løkplantene inn i rommene, fest løkblomstene med vikle- eller ståltrad. Skyll gjerne løkene for jord etter du har skilt de fra resten, da ser de penere ut og drysser mindre. Få tilbu nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter. Til påske skal der pyntes op med gult.


Følg oss på Instagram for nyheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg