tirsdag 10. mai 2016

Farging av skinn og lær

Farging av skinn og lær

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Utvalg av vippeserum hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag!


Farging av skinn og lær

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt og trygt på nettet.


Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains. Vi har også egenproduserte lærfarger som du finner her. Ved farging av dekkfarget skinn og lær vil fargen ikke komme dypt ned i porene på skinnet, men vil ligge festet til overflaten, dette er det samme som når skinnet ble farget på garveriet. Etter år er alt som har med skinn og lær å gjøre fortsatt en stor motivasjon. Colourlock ønsker å levere god kvalitet og service.


Skal du farge eller reparere skinn ? Riktig fremgangsmåte for rens og rengjøring av skinn og lær er viktig for et godt resultat. Pleie og stell av skinn er viktig å gjøre på rett måte. Som en av få bedrifter i landet kan vi bytte ut deler av huden på et møbel og gjenskape riktig farge. Vi har både stasjonært og mobilt innfargingsutstyr, og har mulighet for redde de fleste større og mindre skader når det gjelder skinn og hudprodukter. Med unntak av når vi farger med rust, bruker vi stort sett narvsverte når vi skal farge skinn og lær.


Dette er selvfølgelig en moderne måte, og kan godt kalles juks når man skal lage historiske ting, men det hender at vi velger enkle løsninger. I denne boken viser forfatteren hvilke anvendingsmåter skinn og lær har. Han beskriver framgangsmåten for lærfletting og -søm, preging, punsling og skjæring i lær , knivmaking, hesteutstyr, gyllenlær og farging av lær. Boka har med mønster og arbeidsbeskrivelser til prosjekter du kan lage selv, fra belter og hundehalsbånd til vesker.


Farging av skinn og lær

Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold. Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk. Tørk av med en klut for å fjerne løs farge og støv. Trinn 3: Rengjør i dybden med lighter bensin. Metodene vi har benyttet over vil fjerne produsentens overflatebehandling og eventuelle silikoner som er oppløselige i rensemiddelet.


Det er imidlertid noen silikoner og rester av lotion og voks som ikke er løselig med skinnrens. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Høst inn 3gram med reinfann.


Farging av skinn og lær

Kutt opp stilker i mindre biter, og legg alt i et vannbad til dagen etter. Forberede garnet for farging. Når du skal farge garn, trenger du garn av animalsk fiber: ull, merinoull, alpakka og lignende. Fargene setter seg dårlig på plantefiber eller syntetisk garn (men en liten andel med nylon i garnet går fint). Farging , av lær , papir, pelsverk og tekstilfibrer (garn, tøy osv.) innebærer en applisering av fargestoffer i den hensikt å gi en bestemt, ønsket.


Skinn og lær Mange klesplagg er framstilt av skinn eller imitert skinn. Til farging av lær inngår liknende fargestoff som brukes i tekstiler. Nøyaktig arbeid med farging eller lokalt liming arbeid er lettere hvis du bruker mini penselen. For overflatepleie anbefaler vi pleie med Leather Protector. Leather Protector med dens antioksidanter stopper forfallet av læret , og UV-filtre beskytter overflater av gammelt og verdifullt skinn mot falming.


I tillegg får læret en jevn overflate. Det er mest effektivt for rengjøring av vanlig smuss og skitt, protein eller vannbaserte flekker. Leather Cleaner er formulert for bruk på fullnarvet, toppbelagt eller anilin skinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg