torsdag 19. mai 2016

Alpina skisko skøyting

Alpina skisko skøyting

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!


Alpina skisko skøyting

Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus, Rossignol, Salomon og Fischer. Alpina ESK er den tidligere World Cup-modellen i skøyting fra Alpina. Den passer ypperlig til trening og konkurranser for de aktive. Carbon hælkappe og mansjett gir god kraftoverføring til skien.


Innvendig har hælkappen små nupper av silikon, som holder foten på plass. Alpina A Combi, skistøvel for trening og turbruk. Går du mest klassisk, men ønsker ekstra støtte og kanskje skøyte av og til er dette et fornuftig valg. En komfortabel skisko som fort blir en favoritt! Du har nå kommet til siden som viser vårt utvalg av skøytesko og kombistøvler for langrenn.


Her vil du finne et godt utvalg til både dame og herre (noen unisexmodeller) fra kjente kvalitetsmerker som Madshus, Fischer, Salomon, og Alpina. Skøytesko finner du hos Milsluker`n Sport AS. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.


TEVE skisko dame Varme og komfortable skisko fra Alpina. Damemodell med smalere lest. Trenger du nye skisko ? Hos XXL har vi et stort utvalg av langrennsstøvler til barn, junior og voksen fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus og Fischer til lave priser.


Alpina skisko skøyting

SPORTSBUA - Trondheims kompetansesenter på ski, sykkel, topptur, kajakk og bekledning. Vi sender til hele landet! Overdel i ett stykke, minimalt med sømmer.


Dry-Membran holder deg tørr og varm. Utviklet på erfaringene fra den bestselgende kombi-støvelen, ERJ, men kommer nå med rendyrkede skøyteegenskaper og samme racingdesign som på toppmodellen. Alpina CSK er en racing skøytestøvel til trening og konkurranser, rett under Elite-nivået.


Med carbonstøtte og 4Dry membran i overdelen som holder deg tørr og varm. Unikt snøresystem, med flate lisser og snøring helt frem. Helkappe gir god skikontroll. Det er flere ting ved en skisko som kan være med på å gjøre skituren ekstra vellykket, og noen skisko klarer dette bedre enn andre: Billige eller dyre skiklær?


Resultatet overrasket oss. Vi har testet fire par skisko til bruk på rolige skiturer fra produsentene Madshus, Alpina , Fischer og Atomic. I 7-års gruppa trenger man kun et par ski, selv om gruppa trener både klassisk og.


En superlett skisko betegnes som ustabil og vond å gå med og ble vraket av skiskytterne Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen. Skøyting ligner på lengdeløp på skøyter i bevegelsesmønster. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Den har fått en anatomisk racing-fotseng, stiv.


Thinsulate isolasjonsmateriale gir en varm og komfortabel skisko. Alpina Frost er en varm langrennsko med uttagbar innersko. En super skisko for barn og unge som liker å være ute - både med og uten ski på beina!


Fin skisko for både skilek og tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg