fredag 13. mai 2016

Skap under trapp ikea

Skap under trapp ikea

IKEA - PLATSA, Garderobeskap, hvit, Skatval mørk grå, Passer perfekt under et skråtak eller ei trapp. Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Knotter og håndtak selges separat.


Man bør være to for å montere møbelet. Jeg har hatt en stor kommode her tidligere, men ellers har denne plassen bare samlet støv, og det ville jeg gjøre noe med. Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen ! Et organisert og robust skap. Et klesskap er så mye mer enn bare et skap og PAX garderobesystem er en ideell løsning for deg som liker orden.


Organiserer du garderoben din etter dine behov, vil du få bedre oversikt over hva du har og bruke mindre tid på å finne det du trenger. Det finnes skuffer på hjul, esker og kurver, hyller og kommoder - og hyllesystemer som kan skreddersys til ditt bruk. Trofast og Gorm-seriene hos IKEA kan foreksempel til en viss grad skreddersys. Skap til jakker og sko.


Om trappa er i gangen, er det praktisk å bruke plassen til jakker, sko og lignende. Om du foretrekker å gjemme vekk klærne, kan du plassbygge et skap under trappen – og så er det bare å lukke døren. Ingen trapper er helt like og det vil alltid kreve litt finsnekring og individuell tilpasning.


Derfor tar det ofte litt lenger tid enn det gjør å montere en Ikea - skap , men det er ikke vanskeligere. Men hva med trappen ? Ifølge det amerikanske design- og interiørnettstedet Freshome kan man nemlig utnytte plassen under trappen til mange smarte oppbevaringsløsninger. Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig oppbevaring på.


Skap under trapp ikea

I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer. Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Vi har fliser på gulvet med varmekabler under.


Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. Stort utvalg av skap hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Rask og enkel handel på Ellos. Under trappen henger hyller fra Ikea , og håndtakene av lærreimer er selvlaget. Beboeren har malt ølkassene hvite, og de fungerer utmerket som bokhylle og til oppbevaring av stereoanlegg og høyttalere.


Hylleløsninger hyller skap plass trapp henger bokhyller køyeseng Mette. Ta i bruk rom under skråtak, plassen under trappen og andre. IKEA gir innredningstips for BoKlok husene spesielt. Rekkeshusene leveres med en innvendig bo samt teknisk rom under trapp. Husk bare å bore hull i kassene slik at overflødig vann kan renne ut under bordet.


Her er et IKEA skap blitt til drømme oppbevaring for sko – Enhver. Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger skap på mål. Eller du kan gå i gang selv å bygge skapet fra bunn av med alle de utfordringene det byr på med tanke på skrog, dører, hengsler, kurvsystem osv, og samtidig få en god finish.


Skap under trapp ikea

Her har Fagservice AS hjulpet til med å bygge inn et skap under trappen. Plassbygd skap under trapp. Kunden er selv nevenytting og har lagt det nye gulvet selv. Trappen er pusset opp med trappefornyer og nytt rekkverk. Under benken går en lang list for å gjøre en mer stødig.


Det er også satt vinkler inn under benkeplaten for å forsterke den ytterligere. Til slutt ble den malt med oljemaling. Også hyllene over pulten er av MDF-plater med hylleknekter under som er malt hvite. Lengst inn under trappen er det satt opp skap. Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for de minste å holde orden på sine klær og sko.


Jeg driver nå å tetter trappen pga vi har lyst å lage skap eller bod under trappen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg