tirsdag 31. mai 2016

Leire til keramikk

Leire til keramikk

Finn Leire Til Keramikk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi i Alt for Keramikk AS har i snart år forhandlet råvarer og utstyr for keramikk og glass i Norge. Vårt mål er å gi personlig service og hurtig levering til både nye og gamle kunder. Det at vi samarbeider med større aktører, gjør at vi også sikrer et godt vareutvalg og fornuftige priser.


Leire til keramikk

En leire tilsatt grov chamotte som gjør den spesielt velegnet til store skulpturelle emner. En plastisk, sterk leire som også er svært velegnet til fliser og relieffer. Plastsekk med 1kg. Ellefsen AS lagerfører et bredt utvalg leiresorter som vi mener skal dekke de fleste behov innen industri, skole, pottemakeri og hobbybruk. De fleste av våre leirer er renset og vakuumbehandlet.


Dette gir homogene leirer med høy kvalitet hvor kunden slipper overraskende urenheter som skaper problemer. En oversikt over våre bøker til keramikk finner du her. Vi har overtatt endel av deres sortiment, og fører blant annet de fleste av deres leirer. Ta kontakt for mer informasjon.


Leire til keramikk

HMS-datablader for våre produkter finner du på EcoOnline. Kontakt kundeservice dersom fakturaen mangler i pakken. Vi sender ny faktura så fort som mulig. Til bedrifter og institusjoner sendes faktura separat. E-faktura sendes elektronisk.


Kan jeg bytte eller returnere en vare? Du har dagers angrefrist fra pakken er mottatt. Du kan bytte til en annen vare eller få pengene tilbake innen dager.


Leire til keramikk

Leire er et plastisk materiale som har blitt brukt i tusenvis av år. Du kan forme den med hendene eller ulike verktøy mens den er våt. Når den er tørket og brent, blir den til keramikk. Leire blir vanligvis brukt til å lage bruksgjenstander, men man kan også lage skulpturer og annen kunst.


Keramikkurs fra Liv i leire Keramikkverksted med plass til deg! Keramikk er en fellesbetegnelse for produkter framstilt av masser som inneholder leire eller leirelignende materialer, og som er gjort holdbare ved brenning. Som råstoff brukes leire og kaolin og i tillegg en rekke naturlige eller raffinerte mineraler og et stort antall kjemikalier, særlig metalloksider. African Stone er en svart leire med hvit chamotte 0-mm. Kreamikk interessert?


Da er du kommet til riktig ste for på Keramikk. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Keramikkleire, herdingstemperatur er oppgitt nedenfor. Leiren kan bli skadet dersom den utsettes for frost og vil derfor ikke bli levert til postordrekunder i frostperioder. Foruten leirene i den store fargekatalogen ,fører vi også engelsk terracotta- leire , som er veldig godt egnet til skolebruk.


Leiren leveres i 1kg sekk og er svært prisgunstig. LEIRE OG UTSTYR TIL MODELLERING. MORRO FOR BÅDE STORE OG SMÅ. Leire fra Koh I Noor inneholder ingen skadelige tilsetninger og er beregnet til alle aldersgrupper.


Det er selvsagt også mulig å ta kontakt med oss for å bestille papirutgave av katalogen. Vennligst oppgi e-postadresse og telefonnummer du kan nåes ved bestilling, slik at vi kan få tak i deg dersom noe er uklart. Leire består av leirmineral som kan bestemmes ved røntgendiffraksjon (XRD). Kvikkleiren er grunnen til leirskred.


Leire brukes blant annet til å lage keramikk og tegl. Den eldste figuren som er funnet er en leirefigur kalt Venus fra Dolní Věstonice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg