tirsdag 24. mai 2016

Drivved stuebord

Kjøp stuebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bredt utvalg av stuebord. Shop online hos Ellos idag. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.

Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Bordplaten er laget av resirkulert treverk. Understellet er sortmalt solid bjørk. Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert eneste bord har sitt eget særpreg og med ulik struktur i treverket.


Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil. Her finner du et stort utvalg av stuebord med god kvalitet.

Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. En nydelig lampe av drivved.


Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine!


Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Se vårt store utvalg stuebord under og velg mellom alt fra enkle, små bord i eik eller annet tremateriale, til moderne stuebord i mer utradisjonelle materialer som glass, metall og marmor.


Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg.


Hva med å fornye et gammelt bord? Vil du lage et stuebord eller et annet møbel med rustikt preg ?

Her viser vi deg triksene som gir nye bord en omvendt ansiktsløftning. Stort utvalg og lave priser. Dubai Salongbord i drivved fra Classic Living – Classic Living Flott stuebord i drivved fra ClassicLiving med hvitt understell se hele tilbudet.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Bordet er rustikt og stemningsskapende. Stuebord Drivved sjelden utviklet.


Bordet er satt inn med voks slik at det er lett og holde rent og rammen er av metall. Jeg lager stuebord , sidebord og konsollbord på dine mål. Kom gjerne innom mitt showroom på Grini næringspark 15. Det gjør du ved å skru en skrue på hver side av planken skrått inn i ramma på innsiden.


Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg