tirsdag 10. mai 2016

Dempet sort fondvegg

Dempet sort fondvegg

En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken.


Dempet sort fondvegg

Se så fin helheten blir! En dempet , gyllen hvittone. Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen. Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Sorte kontraster kan bli svært smakfullt. Se det flotte resultatet!


Hei, Ønsker å male gangen, soverommet og stuen i en lys (evt noe mørkere) kjølig, grå farge. Gulvet er i moderne eik (gråbrun). Har en mørk grå sofa, eikebord og svarte stoler. Lister skal etter planen males i klassisk hvit supreme finish (glans).


Ja da er fondveggen ferdig mala og pynta:). Den er malt i fargen dempet sort , var vel en smule nervøs da jeg gikk i gang, men resultatet ble vi alle fornøyde med. Ja sofan er en grå IKEA og er ganske kald i fargen.


Elegant kan kanskje oppleves grønn mot sofaen? En sort nyanse, men den er altså ikke helt kullsort. Her ser dere noen av mine sort -hvite LADY favoritter: …dette bildet elsker jeg!


Dempet sort fondvegg

Fondvegg er vel en vegg (eller flere) som skiller seg ut fra resten. Malte det i dempet sort for ett år siden - aldri vært så fornøyd før! Deretter har vi ved hjelp av rulleteknikk påført LADY Design Gull base. Men jeg hadde håpet det var litt farge i den.


Prøver å finne noe som kan matche Ikea sin brunsvart, uten å måtte kjøpe fargeprøver før jeg kommer fram til rette fargen. Dempet sort er en veldig fin maling. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Neida, er du riktig så trendy og vågal, ja da bør du satse på noen av de mørke, sexy og stemningsfulle fargene som sort , mørkegrått, plommefarget og dype mørke grønnfarger når du skal male hjemme. Så velkommen til den mørke siden.


Da er stuebordet blitt sort , eller dempet sort som fargen heter. Er virkelig fornøyd med resultatet. Tidligere var bordet hvitt, malt med matt maling.


Denne malingen er av typen superblank og ikke bare ser det fint ut, men det er også så mye lettere å vaske flekker bort fra den blanke overflaten. I en travel hverdag har vi mer enn noen gang behov for et dempet rom med rolig atmosfære og lun stemming. Vi lengter etter et koselig og behagelig rom å trekke oss tilbake til. Vi tilbringer mye tid i sengen. Søvn er å lade batteriene, det viktig å legge seg og våkne i fine omgivelser, forklarer hun.


Den sortaktige gulfargen blir tydelig fremhevet som en følge av sin plassering, og skaper et naturlig blikkfang i rommet. Denne løsningen fungerer fint i de aller fleste tilfeller, men det kan være greit å være obs på at det er viktig å tenke helhet i for å balansere fargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg