mandag 23. mai 2016

Firkantet parasoll

Parasoll til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming.


Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene. Til en go stor parasoll er det viktig med et godt feste. Velg selv om du vil gå for en nedfelt parasollfot, eller om det er like greit å ha en løs parasoll fot som står oppå bakken.


Granitt er et meget populært valg for en parasoll fot, og vi har flere å velge i. Store proff parasoller. Lukk Handlekurven er tom Usikker på hvor du skal starte Se.

Solid parasoll til hagen, terrassen og balkongen. Av soli UV-bestandig og vannavstøtende polyester. Siden er under utvikling! Find den perfekte parasol til haven, terrassen eller en parasol til altanen og balkonen.


Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser. Velg en liten, praktisk parasoll hvis du skal ha den på en mindre plass eller på balkongen. For større plasser i hagen kan du spenne opp et solsegl eller sette opp en større parasoll.


Uansett hvilken parasoll du velger, så ikke glem foten - det er den som gir tyngden og støtten. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering. En parasoll er en uunnværlig del av hagemøblementet. Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike farger og størrelser, slik at du kan få en utgave som passer til akkurat din terrasse eller hage.


Få skygge med en parasol eller markise. Sol er godt, men skygge fra parasol eller markise er rart at have, særligt når solens stråler er mest skadelige. For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn. Denne parasollen har et meget driftsikkert system som har blitt testet flere tusen ganger.


Vår mestselgende parasoll. Det robuste bevel gir-systemet, det unike selvlukke-systemet samt poliamid løfte-elementet garanterer en lett opp- og nedlukking selv etter mange års bruk.

Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Skriv ut Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring.


Har du parasoll trenger også den jevnlig rengjøring. Mildt såpevann eller tekstilrengjøring holder i massevis, men husk å impregnere parasollen før bruk og etter vask med tekstilimpregnering. Husk å slå ned parasollen i kraftig vin og bruk gjerne parasolltrekk, men pass på at duken er tørr før den skal tres over.


Den er simpel i konstruktionen og dermed billig. Denne billige firkantede haveparasol er produceret under Signe-serien, som forhandles af Havemøbelland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg